pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir, Cenazeleri Havayoluya Ücretsiz Nakledilecek

02.10.2017 - 12:23, Güncelleme: 02.10.2017 - 12:23
 

Büyükşehir, Cenazeleri Havayoluya Ücretsiz Nakledilecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, THY uçaklarıyla, ücretsiz cenaze nakil hizmeti sunuyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, cenaze yakınlarının talep ettiği kente, THY uçaklarıyla, ücretsiz nakil hizmeti sunuyor.Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren "Alo 188" Cenaze Merkezi, vatandaşların talebi üzerine, cenazeleri, bozulmayı önleyen özel tabutlara koyduktan sonra, THY uçaklarıyla, istenilen havaalanına gönderiyor.Cenazeler, havaalanında da yakınları tarafından teslim alınıyor. Cenazeye uçakta refakat etmek isteyen bir kişi de THY uçak tarifesinden yüzde 20 indirimli olarak yararlanabiliyor.Ankara Büyükşehir Belediyesi, havaalanı bulunmayan kentlere de karayoluyla, 8 ayda 516 cenaze nakli gerçekleştirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, THY uçaklarıyla, ücretsiz cenaze nakil hizmeti sunuyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, cenaze yakınlarının talep ettiği kente, THY uçaklarıyla, ücretsiz nakil hizmeti sunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren "Alo 188" Cenaze Merkezi, vatandaşların talebi üzerine, cenazeleri, bozulmayı önleyen özel tabutlara koyduktan sonra, THY uçaklarıyla, istenilen havaalanına gönderiyor.

Cenazeler, havaalanında da yakınları tarafından teslim alınıyor. Cenazeye uçakta refakat etmek isteyen bir kişi de THY uçak tarifesinden yüzde 20 indirimli olarak yararlanabiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, havaalanı bulunmayan kentlere de karayoluyla, 8 ayda 516 cenaze nakli gerçekleştirdi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.