pendik escort bayan
ak

Büyükşehir Belediyesinden Şereflikoçhisar'a Tohum Desteği

24.04.2018 - 12:58, Güncelleme: 24.04.2018 - 12:58
 

Büyükşehir Belediyesinden Şereflikoçhisar'a Tohum Desteği

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Mezarlıklar Daire Başkanlığı tarafından Şereflikoçhisar ilçesinde yüzde 75 hibe destekli...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Mezarlıklar Daire Başkanlığı tarafından Şereflikoçhisar ilçesinde yüzde 75 hibe destekli yem bitkisi tohumları çiftçilere dağıtıldı. Kırsal Hizmetler ve Mezarlıklar Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde bulunan bölgelerde, çiftçileri desteklemek, gelir seviyesini artırarak aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak, tarım alanlarından maksimum düzeyde fayda sağlanabilmesi ve hayvan üreticilerinin kaba yem ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yüzde 75 hibe ve yüzde 25 çiftçi katkı bedeli karşılığında, şartları sağlayan ve talepleri alınan çiftçilere fiğ, yonca ve silajlık mısır tohumu dağıtımı yapıldı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şenol Görgülü, yaptığı açıklamada. Şereflikoçhisar'da yem bitkisi tohumlarından faydalanmak isteyen 69 çiftçiye talep ettikleri tohumların dağıtımının yapıldığını belirterek, "540 dekar için 5 bin 400 kilogram fiğ tohumu, 455 dekar için 2 bin 275 kilogram yonca tohumu, 830 dekar için de 166 torba silajlık mısır tohumları dağıtıldı." ifadesini kullandı.
ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Mezarlıklar Daire Başkanlığı tarafından Şereflikoçhisar ilçesinde yüzde 75 hibe destekli...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Mezarlıklar Daire Başkanlığı tarafından Şereflikoçhisar ilçesinde yüzde 75 hibe destekli yem bitkisi tohumları çiftçilere dağıtıldı.

Kırsal Hizmetler ve Mezarlıklar Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde bulunan bölgelerde, çiftçileri desteklemek, gelir seviyesini artırarak aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak, tarım alanlarından maksimum düzeyde fayda sağlanabilmesi ve hayvan üreticilerinin kaba yem ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yüzde 75 hibe ve yüzde 25 çiftçi katkı bedeli karşılığında, şartları sağlayan ve talepleri alınan çiftçilere fiğ, yonca ve silajlık mısır tohumu dağıtımı yapıldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şenol Görgülü, yaptığı açıklamada. Şereflikoçhisar'da yem bitkisi tohumlarından faydalanmak isteyen 69 çiftçiye talep ettikleri tohumların dağıtımının yapıldığını belirterek, "540 dekar için 5 bin 400 kilogram fiğ tohumu, 455 dekar için 2 bin 275 kilogram yonca tohumu, 830 dekar için de 166 torba silajlık mısır tohumları dağıtıldı." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.