pendik escort bayan
ak

Büyükşehir Belediyesinden Köylere Malzeme Desteği

30.05.2017 - 13:43, Güncelleme: 30.05.2017 - 13:43
 

Büyükşehir Belediyesinden Köylere Malzeme Desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesince, mahalle statüsü kazanan köylere, düğün ve cenazelerde kullanılmak üzere malzeme yardımı yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, mahalle statüsü kazanan yaklaşık 800 köye, yardım yapılacak. Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara'ya bağlı tüm ilçelerin Büyükşehir Belediyesi sınırları içine dahil edilmesiyle, mahalleye dönüştürülen yaklaşık 800 köye, düğünlerde, cenazelerde ve bayramlarda kullanılmak üzere masadan çay ocağına, sandalyeden tüpe kadar malzeme yardımı yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen ihale kapsamında, köy konaklarına ve muhtarlıklara düğün, cenaze ve bayramlarda halkın kullanması için, 25 bin masa, 100 bin sandalye, 800 çay ocağı kazanı, 2 bin 400 çaydanlık, 100 bin çay bardağı ve tabağı, bin 600 çay tepsisi ve şekerlik, 800 portatif ses sistemi ile 800 ev tüpü satın alındı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, önümüzdeki günlerde mahallelere bu malzemelerin teslim edilmeye başlanacağını bildirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesince, mahalle statüsü kazanan köylere, düğün ve cenazelerde kullanılmak üzere malzeme yardımı yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, mahalle statüsü kazanan yaklaşık 800 köye, yardım yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara'ya bağlı tüm ilçelerin Büyükşehir Belediyesi sınırları içine dahil edilmesiyle, mahalleye dönüştürülen yaklaşık 800 köye, düğünlerde, cenazelerde ve bayramlarda kullanılmak üzere masadan çay ocağına, sandalyeden tüpe kadar malzeme yardımı yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen ihale kapsamında, köy konaklarına ve muhtarlıklara düğün, cenaze ve bayramlarda halkın kullanması için, 25 bin masa, 100 bin sandalye, 800 çay ocağı kazanı, 2 bin 400 çaydanlık, 100 bin çay bardağı ve tabağı, bin 600 çay tepsisi ve şekerlik, 800 portatif ses sistemi ile 800 ev tüpü satın alındı.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, önümüzdeki günlerde mahallelere bu malzemelerin teslim edilmeye başlanacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.