pendik escort bayan
ak

Büyükşehir Belediyesinden Gölbaşı'na Malzeme Yardıma

10.08.2017 - 22:13, Güncelleme: 10.08.2017 - 22:13
 

Büyükşehir Belediyesinden Gölbaşı'na Malzeme Yardıma

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı ilçesine bağlı mahalle muhtarlıklarına, düğün ve cenazelerde kullanılmak üzere masa, sandalye,...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı ilçesine bağlı mahalle muhtarlıklarına, düğün ve cenazelerde kullanılmak üzere masa, sandalye, çay ocağı gibi çeşitli malzeme yardımında bulundu. Gölbaşı Kent Meydanı'nda düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkan Melih Gökçek, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, AK Parti'li Gölbaşı Belediye Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Başkan Gökçek, burada yaptığı konuşmada, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak son 3 yılda Gölbaşı’na 597 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi. Yatırımlar hakkında bilgiler veren Gökçek, Mogan Gölü'ne de gezi teknesi alınacağını söyledi.Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise, katkılarından dolayı Gökçek’e teşekkür ederek, "Gölbaşı Ankara’nın en nadide ilçesi. Mogan Gölü, Eymir Gölü gibi birçok değerimizin olduğu bir ilçemiz. Mogan Gölü'nün temizliğinde vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz." dedi.Törenin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı ilçesine bağlı mahalle muhtarlıklarına, düğün ve cenazelerde kullanılmak üzere masa, sandalye,...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı ilçesine bağlı mahalle muhtarlıklarına, düğün ve cenazelerde kullanılmak üzere masa, sandalye, çay ocağı gibi çeşitli malzeme yardımında bulundu.

Gölbaşı Kent Meydanı'nda düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkan Melih Gökçek, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, AK Parti'li Gölbaşı Belediye Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Gökçek, burada yaptığı konuşmada, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak son 3 yılda Gölbaşı’na 597 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi.

Yatırımlar hakkında bilgiler veren Gökçek, Mogan Gölü'ne de gezi teknesi alınacağını söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise, katkılarından dolayı Gökçek’e teşekkür ederek, "Gölbaşı Ankara’nın en nadide ilçesi. Mogan Gölü, Eymir Gölü gibi birçok değerimizin olduğu bir ilçemiz. Mogan Gölü'nün temizliğinde vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Törenin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.