pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir Belediyesinden Çiftçilere Destek

03.10.2018 - 13:18, Güncelleme: 03.10.2018 - 13:18
 

Büyükşehir Belediyesinden Çiftçilere Destek

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince, belediye bünyesindeki bitki koruma ürünlerinin çiftçilerin kullanımına verilmesi konusunda protokol yapılmasına karar verildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, belediye bünyesindeki bitki koruma ürünlerinin çiftçilerin kullanımına verilmesi konusunda protokol yapılmasına karar verdi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Belediye Meclisi, Başkanlık makamının "Üreticilerin, üretim alanlarında karşılaştıkları hastalık ve zararlılarla mücadele etmelerine destek olmak, ürün verimliliğini artırmak ve çiftçilerimize ekonomik katkı sağlamak amacıyla, Büyükşehir bünyesinde bulunan bitki koruma ürünlerinin çiftçilerin kullanımına verilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla protokol yapılması" yazısını oy birliğiyle kabul etti.Belediye Meclisince, kırsal ilçelerde hayvancılıkla uğraşan vatandaşların ekonomik olarak desteklenmesi ile ilgili Başkanlık yazısı da görüşüldü. Hayvan üretiminin geliştirilmesi, hayvansal üretimden elde edilen gelirin artırılması ve buzağı kayıplarının önüne geçilebilmesi amacıyla hazırlanan ve Büyükşehir Belediyesince ilçelerde tespit edilen ihtiyaçlar veya Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve ilgili kurumların talepleri doğrultusunda protokol yapılarak, mal ve hizmet alımı yapılmasını içeren yazı da oy birliği ile kabul edildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince, belediye bünyesindeki bitki koruma ürünlerinin çiftçilerin kullanımına verilmesi konusunda protokol yapılmasına karar verildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, belediye bünyesindeki bitki koruma ürünlerinin çiftçilerin kullanımına verilmesi konusunda protokol yapılmasına karar verdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Belediye Meclisi, Başkanlık makamının "Üreticilerin, üretim alanlarında karşılaştıkları hastalık ve zararlılarla mücadele etmelerine destek olmak, ürün verimliliğini artırmak ve çiftçilerimize ekonomik katkı sağlamak amacıyla, Büyükşehir bünyesinde bulunan bitki koruma ürünlerinin çiftçilerin kullanımına verilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla protokol yapılması" yazısını oy birliğiyle kabul etti.

Belediye Meclisince, kırsal ilçelerde hayvancılıkla uğraşan vatandaşların ekonomik olarak desteklenmesi ile ilgili Başkanlık yazısı da görüşüldü.

Hayvan üretiminin geliştirilmesi, hayvansal üretimden elde edilen gelirin artırılması ve buzağı kayıplarının önüne geçilebilmesi amacıyla hazırlanan ve Büyükşehir Belediyesince ilçelerde tespit edilen ihtiyaçlar veya Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve ilgili kurumların talepleri doğrultusunda protokol yapılarak, mal ve hizmet alımı yapılmasını içeren yazı da oy birliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.