pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir Belediyesinde Çalışma Toplantısı

18.02.2018 - 15:38, Güncelleme: 18.02.2018 - 15:38
 

Büyükşehir Belediyesinde Çalışma Toplantısı

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, devam eden projelere ilişkin açıklamada bulundu. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, devam eden projelere ilişkin açıklamada bulundu. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, birim müdürleriyle bir araya gelen Çelik, toplantıda 2017 yılını değerlendirerek, 2019 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi hayata geçirilmesi planlanan yatırımlara ilişkin bilgi verdi. Yoğun çalışma temposuyla üç yıl geçirdiklerini belirten Çelik, "Çok yoğun üç sene geçirdik. İlk sene projesi devam eden işleri bitirdik ve bu işler devam ederken yeni projelere başladık. Şimdi, adeta seçimden önceki son düzlükteyiz. 2018 yılını ve 2019’un ilk üç ayını çok iyi planlamamız gerekiyor." ifadelerini kullandı. Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve yatırımcı kuruluşların genel müdürleri katıldı.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, devam eden projelere ilişkin açıklamada bulundu. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, devam eden projelere ilişkin açıklamada bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, birim müdürleriyle bir araya gelen Çelik, toplantıda 2017 yılını değerlendirerek, 2019 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi hayata geçirilmesi planlanan yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

Yoğun çalışma temposuyla üç yıl geçirdiklerini belirten Çelik, "Çok yoğun üç sene geçirdik. İlk sene projesi devam eden işleri bitirdik ve bu işler devam ederken yeni projelere başladık. Şimdi, adeta seçimden önceki son düzlükteyiz. 2018 yılını ve 2019’un ilk üç ayını çok iyi planlamamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve yatırımcı kuruluşların genel müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.