pendik escort bayan
ak

Büyükşehir Belediyesi Spor A.ş. Faaliyetleri

20.07.2017 - 14:33, Güncelleme: 20.07.2017 - 14:33
 

Büyükşehir Belediyesi Spor A.ş. Faaliyetleri

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş'nin faaliyetlerinin anlatıldığı toplantı düzenlendi.Sümer Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplantıda konuşan...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş'nin faaliyetlerinin anlatıldığı toplantı düzenlendi.Sümer Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, insana yatırım konusunda her projenin önünü açtıklarını, bütçe ve personel kısıtlaması yapmadıklarını söyledi.Çelik, şunları kaydetti:"İnsana yatırımla ilgili çalışan KAYMEK şirketimizde personel sayısı 500'e, Spor A.Ş'de 300'e ulaştı. İnsanımızın vaktini iyi değerlendirebilmesi için projeler geliştiriyoruz. Spor A.Ş'de bizim gurur duyduğumuz, olağanüstü işler gerçekleştiren, enleri ve ilkleri yapan bir şirketimiz. Bunların sadece bir örneği bir süre önce hizmete giren Fizyospor Merkezimiz. Türkiye'de böyle bir tesis yok. Pek çok rahatsızlığın tedavi edildiği merkezimiz sayesinde hayır duaları alıyoruz."Spor A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş da tanıtım filmi eşliğinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İşlertaş, "Doğasında hareket var" sloganıyla ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan tesislerinde 297 personelle hizmet verdiklerini söyledi.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş'nin faaliyetlerinin anlatıldığı toplantı düzenlendi.Sümer Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplantıda konuşan...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş'nin faaliyetlerinin anlatıldığı toplantı düzenlendi.

Sümer Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, insana yatırım konusunda her projenin önünü açtıklarını, bütçe ve personel kısıtlaması yapmadıklarını söyledi.

Çelik, şunları kaydetti:

"İnsana yatırımla ilgili çalışan KAYMEK şirketimizde personel sayısı 500'e, Spor A.Ş'de 300'e ulaştı. İnsanımızın vaktini iyi değerlendirebilmesi için projeler geliştiriyoruz. Spor A.Ş'de bizim gurur duyduğumuz, olağanüstü işler gerçekleştiren, enleri ve ilkleri yapan bir şirketimiz. Bunların sadece bir örneği bir süre önce hizmete giren Fizyospor Merkezimiz. Türkiye'de böyle bir tesis yok. Pek çok rahatsızlığın tedavi edildiği merkezimiz sayesinde hayır duaları alıyoruz."

Spor A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş da tanıtım filmi eşliğinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İşlertaş, "Doğasında hareket var" sloganıyla ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan tesislerinde 297 personelle hizmet verdiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.