pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir Belediyesi Konservatuar'ının Yaz Kursları

04.07.2017 - 12:58, Güncelleme: 04.07.2017 - 12:58
 

Büyükşehir Belediyesi Konservatuar'ının Yaz Kursları

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nın yaz kursları başladı.Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yazılı açıklamaya göre, Setenönü...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nın yaz kursları başladı.Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yazılı açıklamaya göre, Setenönü ve Merkez şubelerinde başlayan kurslara, 2 bin 350 kişi katıldı. Kurslarda, öğrencilere gitar, keman, bağlama, piyano, yan flüt, bateri, ney, ud ve resim olmak üzere dokuz branşta eğitim veriliyor.Konservatuarın Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan merkez binasında açılan yaz kurslarına 9-15 yaş grubu, Kayseri Mahallesi’ndeki Setenönü Şubesi’nde açılan yaz kurslarına ise 16 yaş ve üstü vatandaşlar katılıyor. Her iki binada hafta içi akşam, hafta sonu gündüz ve hafta içi gündüz gruplarının bulunduğu kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nın yaz kursları başladı.Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yazılı açıklamaya göre, Setenönü...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nın yaz kursları başladı.

Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yazılı açıklamaya göre, Setenönü ve Merkez şubelerinde başlayan kurslara, 2 bin 350 kişi katıldı.

Kurslarda, öğrencilere gitar, keman, bağlama, piyano, yan flüt, bateri, ney, ud ve resim olmak üzere dokuz branşta eğitim veriliyor.

Konservatuarın Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan merkez binasında açılan yaz kurslarına 9-15 yaş grubu, Kayseri Mahallesi’ndeki Setenönü Şubesi’nde açılan yaz kurslarına ise 16 yaş ve üstü vatandaşlar katılıyor.

Her iki binada hafta içi akşam, hafta sonu gündüz ve hafta içi gündüz gruplarının bulunduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.