pendik escort bayan
ak

Büyükşehir Belediyesi, İskitler'deki Yıkım Çalışmalarını Sürdürüyor

20.12.2017 - 12:33, Güncelleme: 20.12.2017 - 12:33
 

Büyükşehir Belediyesi, İskitler'deki Yıkım Çalışmalarını Sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Büyük Sanayi, Ata ve Demir Sanayi’deki eski ve metruk 500 binadan 110'unun yıkıldığı bildirildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirde görüntü kirliliğine yol açan ve toplum sağlığını olumsuz etkileyen, İskitler'deki eski ve metruk binalar ile ilgili tahliye ve yıkım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyük Sanayi, Ata ve Demir Sanayi’deki eski ve metruk yaklaşık 500 binadan 110'u bugüne kadar yıkıldı. Yıkım esnasında, Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri çevre güvenliği sağlarken, Enerjisa görevlileri yangın veya elektrik çarpmasına karşı önlem aldı. Yıkım işlemleri, yıkım kararlarının İmar Kanunu'nun 3149-39 sayılı maddesi gereğince iş yeri sahiplerine tebliğ edildiği tarihten 15 gün sonra yapıldı. Yıkım sonrası biriken hurda malzemeleri ve çöpler, vakit kaybetmeden kaldırıldı. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bölgede yeni yerleşim planı hazırlanacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesince, Büyük Sanayi, Ata ve Demir Sanayi’deki eski ve metruk 500 binadan 110'unun yıkıldığı bildirildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirde görüntü kirliliğine yol açan ve toplum sağlığını olumsuz etkileyen, İskitler'deki eski ve metruk binalar ile ilgili tahliye ve yıkım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyük Sanayi, Ata ve Demir Sanayi’deki eski ve metruk yaklaşık 500 binadan 110'u bugüne kadar yıkıldı.

Yıkım esnasında, Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri çevre güvenliği sağlarken, Enerjisa görevlileri yangın veya elektrik çarpmasına karşı önlem aldı. Yıkım işlemleri, yıkım kararlarının İmar Kanunu'nun 3149-39 sayılı maddesi gereğince iş yeri sahiplerine tebliğ edildiği tarihten 15 gün sonra yapıldı. Yıkım sonrası biriken hurda malzemeleri ve çöpler, vakit kaybetmeden kaldırıldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bölgede yeni yerleşim planı hazırlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.