pendik escort bayan
ak

Büyükkkılıç, Engelliler İçin Çalışmalarını Anlattı

28.08.2018 - 15:53, Güncelleme: 28.08.2018 - 15:53
 

Büyükkkılıç, Engelliler İçin Çalışmalarını Anlattı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyenin engelliler için yaptığı çalışmaları anlattı. Belediyeden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyenin engelliler için yaptığı çalışmaları anlattı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kayseri Engelli Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Ümmet Ekici, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti. Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, belediyenin engelliler için yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Belediye olarak yaptıkları tüm çalışma ve uygulamalarda engelleri kaldırmaya çalıştıklarını ifade eden Büyükkılıç, bu noktada belediye hizmet binalarında engelliler için giriş rampaları, asansör ve hissedilen zeminler oluşturduklarını kaydetti. Büyükkılıç, yapılan bu çalışmaların konaya verdikleri önemin göstergesi olduğunu dile getirerek, ayrıca kentteki 10 engelli derneğiyle sürekli irtibat halinde olduklarını belirtti.
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyenin engelliler için yaptığı çalışmaları anlattı. Belediyeden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyenin engelliler için yaptığı çalışmaları anlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kayseri Engelli Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Ümmet Ekici, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, belediyenin engelliler için yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Belediye olarak yaptıkları tüm çalışma ve uygulamalarda engelleri kaldırmaya çalıştıklarını ifade eden Büyükkılıç, bu noktada belediye hizmet binalarında engelliler için giriş rampaları, asansör ve hissedilen zeminler oluşturduklarını kaydetti.

Büyükkılıç, yapılan bu çalışmaların konaya verdikleri önemin göstergesi olduğunu dile getirerek, ayrıca kentteki 10 engelli derneğiyle sürekli irtibat halinde olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.