pendik escort bayan
ak

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

10.11.2016 - 12:53, Güncelleme: 10.11.2016 - 12:53
 

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Sivasspor Kulübü mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor Yönetim Kurulu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, Mustafa Kemal Atatürk'ün, bütün hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendiren ve kahraman ulusuyla birlikte yepyeni bir devlet kuran büyük bir asker ve devlet adamı olduğu belirtildi. Atatürk'ün, bağımsızlık ve hürriyet yolunda karşısına çıkan bütün engelleri aşmış, kısa hayatına sığdırdığı büyük başarılarla milletin her alanda başarıya ulaşması için kararlılıkla çaba gösterdiğinin vurgulandığı mesajda, şu ifadelere yer verildi:"Türk milleti onun önderliğinde esarete direnmiş, başkaldırmış ve bağımsızlığına kavuşmuştur. Bugün bizler de atalarımızdan aldığımız bu kutsal emaneti gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde saygı, sevgi, şükran ve özlemle anıyoruz."
Sivasspor Kulübü mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor Yönetim Kurulu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, Mustafa Kemal Atatürk'ün, bütün hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendiren ve kahraman ulusuyla birlikte yepyeni bir devlet kuran büyük bir asker ve devlet adamı olduğu belirtildi.

Atatürk'ün, bağımsızlık ve hürriyet yolunda karşısına çıkan bütün engelleri aşmış, kısa hayatına sığdırdığı büyük başarılarla milletin her alanda başarıya ulaşması için kararlılıkla çaba gösterdiğinin vurgulandığı mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Türk milleti onun önderliğinde esarete direnmiş, başkaldırmış ve bağımsızlığına kavuşmuştur. Bugün bizler de atalarımızdan aldığımız bu kutsal emaneti gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde saygı, sevgi, şükran ve özlemle anıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.