pendik escort bayan
ak

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

10.11.2016 - 11:03, Güncelleme: 10.11.2016 - 11:03
 

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla bir mesaj paylaştı- TBF Başkanı Türkoğlu, TFF, TVF, THF de internet sitelerinden anma mesajı yayımladı

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Bakan Kılıç, paylaştığı 10 Kasım mesajında, "İstiklal mücadelesinin önderi, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 78. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.Kanıyla dün bedel ödeyerek vatanına sahip çıkan yüce milletimiz bugün de vatan sevgisinden aldığı güçle zorlu bir bağımsızlık mücadelesinden alnının akıyla çıkmıştır." ifadelerini kullandı.Vatanını işgal edenlere karşı, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının önderliğinde destan yazan Türk milletinin, iradesini gasp edenlere karşı bugün de direniş ve diriliş ruhuyla ayağa kalktığını belirten Kılıç, şöyle devam etti:"Bu şahlanış ikinci İstiklal Harbimiz olmuştur.Tarihin hiçbir döneminde iç ve dış düşmanların yakasını bir türlü bırakmadığı ülkemizi, milli birlik ve beraberlik duygusuyla Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur.Gazi Mustafa Kemal'in zekasına ve kabiliyetine güvendiği gençlerin omuzlarında yükselecek olan ülkemiz ismini dünyaya her alanda başarıyla duyurduğunda minnet borcumuzu ancak ödemiş olacağız. 14 yılda inşa ettiğimiz Yeni Türkiye vizyonuyla, demokrasi ve milli egemenliğe bağlılığımızla ve dünya çapında reformlarımızla ülkemizi adım adım 2023'e taşıyoruz. 93 yıl önceki ruhla yürüdüğümüz bu yolda cesareti ve başarısı ile örnek teşkil eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha sonsuz minnet ve şükran duygularımla yad ediyorum."- Hidayet Türkoğlu'ndan anma mesajıTürkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 10 Kasım nedeniyle yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:"Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 78. yılında saygı, şükran ve minnetle anıyor, başta silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun."Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Türkiye Hentbol Federasyonu da (THF) bir anma mesajı yayımladı.
- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla bir mesaj paylaştı- TBF Başkanı Türkoğlu, TFF, TVF, THF de internet sitelerinden anma mesajı yayımladı


ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bakan Kılıç, paylaştığı 10 Kasım mesajında, "İstiklal mücadelesinin önderi, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 78. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.Kanıyla dün bedel ödeyerek vatanına sahip çıkan yüce milletimiz bugün de vatan sevgisinden aldığı güçle zorlu bir bağımsızlık mücadelesinden alnının akıyla çıkmıştır." ifadelerini kullandı.

Vatanını işgal edenlere karşı, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının önderliğinde destan yazan Türk milletinin, iradesini gasp edenlere karşı bugün de direniş ve diriliş ruhuyla ayağa kalktığını belirten Kılıç, şöyle devam etti:

"Bu şahlanış ikinci İstiklal Harbimiz olmuştur.Tarihin hiçbir döneminde iç ve dış düşmanların yakasını bir türlü bırakmadığı ülkemizi, milli birlik ve beraberlik duygusuyla Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur.Gazi Mustafa Kemal'in zekasına ve kabiliyetine güvendiği gençlerin omuzlarında yükselecek olan ülkemiz ismini dünyaya her alanda başarıyla duyurduğunda minnet borcumuzu ancak ödemiş olacağız. 14 yılda inşa ettiğimiz Yeni Türkiye vizyonuyla, demokrasi ve milli egemenliğe bağlılığımızla ve dünya çapında reformlarımızla ülkemizi adım adım 2023'e taşıyoruz. 93 yıl önceki ruhla yürüdüğümüz bu yolda cesareti ve başarısı ile örnek teşkil eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha sonsuz minnet ve şükran duygularımla yad ediyorum."


- Hidayet Türkoğlu'ndan anma mesajı


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 10 Kasım nedeniyle yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 78. yılında saygı, şükran ve minnetle anıyor, başta silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun."

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Türkiye Hentbol Federasyonu da (THF) bir anma mesajı yayımladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.