pendik escort bayan
ak

"Büyük Bir Değişim Kampanyası Başlatıyoruz"

Spor 19.09.2018 - 17:43, Güncelleme: 19.09.2018 - 17:43
 

"Büyük Bir Değişim Kampanyası Başlatıyoruz"

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer:- "Sıfır Atık Projesi kapsamında, büyük bir değişim kampanyası başlatıyoruz. 1 Ekim itibarıyla tüketicilerimizin kampanyamız çerçevesinde yenilediği eski beyaz eşyalarını Eskişehir ve Bolu'daki tesislerimizde geri d

KONYA (AA) - Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, "Sıfır Atık Projesi kapsamında, büyük bir değişim kampanyası başlatıyoruz. 1 Ekim itibarıyla tüketicilerimizin kampanyamız çerçevesinde yenilediği eski beyaz eşyalarını Eskişehir ve Bolu'daki tesislerimizde geri dönüştürerek ülkemiz genelinde döngüsel ekonomiye kazandırılmasını sağlayacağız." dedi.Dinçer, bayi ziyaretleri kapsamında geldiği Konya'da, mağazalarında tüketicileri yeniliklerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.Yeni konsept mağazalarda tüketicileri, yüksek teknolojiye sahip yenilikçi tasarımlarla buluşturduklarını aktaran Dinçer, "Müşteri deneyimini de zenginleştiriyoruz. Tüketici odaklı ayrıcalıklı uygulamalarımızla donatılan mağazalarımız, dijital perakende dönüşümü yolculuğumuzda önemli adımlar teşkil ediyor." diye konuştu.Dinçer, Konya'da 14 ilçede 18 mağaza ile ürünlerini tüketicilerle buluşturduklarını ifade ederek, kentte ürün satışlarında 2017 yıl sonu rakamlarında çift haneli büyümeyi sürdüreceklerini vurguladı. Bu yılın ilk 8 ayında hem toptan hem de perakende satışlarda yükselişin devam ettiğine dikkati çeken Dinçer, şunları kaydetti:"Tüketici odaklı ayrıcalıklı uygulamalarımızla donatılan mağazalarımız dijital perakende dönüşümü yolculuğumuzda önemli adımlar teşkil ediyor. Hedefimiz ülkemize dünyanın en modern perakende mağazalarını kazandırmak. Yetkili satıcılarımızı bu konuda destekliyor ve teknolojik anlamda en ileri perakende uygulamalarını hayata geçiriyoruz. Sıfır Atık Projesi kapsamında, büyük bir değişim kampanyası başlatıyoruz. 1 Ekim itibarıyla tüketicilerimizin kampanyamız çerçevesinde yenilediği eski beyaz eşyalarını Eskişehir ve Bolu'daki tesislerimizde geri dönüştürerek ülkemiz genelinde döngüsel ekonomiye kazandırılmasını sağlayacağız."
Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer:- "Sıfır Atık Projesi kapsamında, büyük bir değişim kampanyası başlatıyoruz. 1 Ekim itibarıyla tüketicilerimizin kampanyamız çerçevesinde yenilediği eski beyaz eşyalarını Eskişehir ve Bolu'daki tesislerimizde geri d

KONYA (AA) - Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, "Sıfır Atık Projesi kapsamında, büyük bir değişim kampanyası başlatıyoruz. 1 Ekim itibarıyla tüketicilerimizin kampanyamız çerçevesinde yenilediği eski beyaz eşyalarını Eskişehir ve Bolu'daki tesislerimizde geri dönüştürerek ülkemiz genelinde döngüsel ekonomiye kazandırılmasını sağlayacağız." dedi.

Dinçer, bayi ziyaretleri kapsamında geldiği Konya'da, mağazalarında tüketicileri yeniliklerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Yeni konsept mağazalarda tüketicileri, yüksek teknolojiye sahip yenilikçi tasarımlarla buluşturduklarını aktaran Dinçer, "Müşteri deneyimini de zenginleştiriyoruz. Tüketici odaklı ayrıcalıklı uygulamalarımızla donatılan mağazalarımız, dijital perakende dönüşümü yolculuğumuzda önemli adımlar teşkil ediyor." diye konuştu.

Dinçer, Konya'da 14 ilçede 18 mağaza ile ürünlerini tüketicilerle buluşturduklarını ifade ederek, kentte ürün satışlarında 2017 yıl sonu rakamlarında çift haneli büyümeyi sürdüreceklerini vurguladı.

Bu yılın ilk 8 ayında hem toptan hem de perakende satışlarda yükselişin devam ettiğine dikkati çeken Dinçer, şunları kaydetti:

"Tüketici odaklı ayrıcalıklı uygulamalarımızla donatılan mağazalarımız dijital perakende dönüşümü yolculuğumuzda önemli adımlar teşkil ediyor. Hedefimiz ülkemize dünyanın en modern perakende mağazalarını kazandırmak. Yetkili satıcılarımızı bu konuda destekliyor ve teknolojik anlamda en ileri perakende uygulamalarını hayata geçiriyoruz. Sıfır Atık Projesi kapsamında, büyük bir değişim kampanyası başlatıyoruz. 1 Ekim itibarıyla tüketicilerimizin kampanyamız çerçevesinde yenilediği eski beyaz eşyalarını Eskişehir ve Bolu'daki tesislerimizde geri dönüştürerek ülkemiz genelinde döngüsel ekonomiye kazandırılmasını sağlayacağız."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.