pendik escort bayan
ak

Burun Estetiği Ameliyatından Sonra Şişlikler Ne Kadar Sürede Geçer

13.07.2017 - 20:15, Güncelleme: 13.07.2017 - 20:15
 

Burun Estetiği Ameliyatından Sonra Şişlikler Ne Kadar Sürede Geçer

Burun estetiği ameliyatı geçirecek olanların en çok sorduğu soruların başında gelen şişlikler ne kadar sürede geçer? Sorusu ameliyat korkusu kadar insanları etkileyen bir konudur. Burun estetiği ameliyatlarında burnun şeklini koruyabilmesi ve kanamayı eng

 Burun estetiği ameliyatı geçirecek olanların en çok sorduğu soruların başında gelen şişlikler ne kadar sürede geçer? Sorusu ameliyat korkusu kadar insanları etkileyen bir konudur. Burun estetiği ameliyatlarında burnun şeklini koruyabilmesi ve kanamayı engellemek. Artı olarak ta burundan nefes alınabilmesini sağlayabilmek adına burun içerisine delikli silikon adı verilen yaprakçık uygulaması gerçekleştirilirken yara izi oluşmasını engelleyici burun içi splint adı verilen küçük plastik parçalar da monte edilebilir. Silikon yaprakçıklar ikinci gün sonunda çıkarılırken plastik parçalar bir hafta boyunca burunda kalır. Burun estetiği ameliyatı geçiren kişilere bir hafta burunda takılı kalacak şekilde plastik atel uygulaması gerçekleştirilir. Saç ekimi operasyonunda olduğu gibi bu süreçte hastaların sabırlı olmaları gerekmektedir. Burun estetiği geçiren kişilerin ameliyat sonrasında doktorlarının yönlendirmesini bire bir uygulamaları sağlıkları açısından önem arz etmektedir. Çünkü doktor yönlendirmeleri ile burunda oluşabilecek morlukların, ödemlerin ve de şişliklerin önüne geçilmesi sağlanabilir. Liposuctionoperasyonunda olduğu gibi ödemlerin önüne geçilebilmesi yine doktorların önerilerini dikkate almaktan geçmektedir.Ameliyat sonrasında belirli bir süre içerisinde ortalama iki gün boyunca göz çevresine 15 dakika boyunca uygulanacak buz masajı morlukların ve şişkinliklerin en kısa sürede azalmasıyla birlikte son bulmasına katkıda bulunacaktır. Burun estetiğinde morlukların tamamen bitmesi üç haftalık süreyi kapsarken şişliklerin tamamen son bulması altı ay gibi bir zamanı kapsamaktadır. Bu operasyon sonrasında cildin alt dokularında meydana gelen ödemler sebebiyle şişkinlikler oluşurken, hastaların sabırla süreci tamamlamaları hem sağlıkları hem de psikolojilerinin bozulmaması adına önem arz etmektedir.Burundaki ödem ilk olarak burun sırtında, ikinci süreçte burun ortasında ve son olarak burun ucu ile alınla birleşim noktasında azalacaktır. Böylece şişliklerde sırası ile yok olmaya başlayacaktır. Uzmanlar tarafından hastalara şişliklerin azalması noktasında çeşitli tavsiyeler de bulunulmaktadır. Bu tavsiyelere uyulması hastaların iyileşme süresinde büyük önem arz etmektedir. 
Burun estetiği ameliyatı geçirecek olanların en çok sorduğu soruların başında gelen şişlikler ne kadar sürede geçer? Sorusu ameliyat korkusu kadar insanları etkileyen bir konudur. Burun estetiği ameliyatlarında burnun şeklini koruyabilmesi ve kanamayı eng

 

Burun estetiği ameliyatı geçirecek olanların en çok sorduğu soruların başında gelen şişlikler ne kadar sürede geçer? Sorusu ameliyat korkusu kadar insanları etkileyen bir konudur. Burun estetiği ameliyatlarında burnun şeklini koruyabilmesi ve kanamayı engellemek.

Artı olarak ta burundan nefes alınabilmesini sağlayabilmek adına burun içerisine delikli silikon adı verilen yaprakçık uygulaması gerçekleştirilirken yara izi oluşmasını engelleyici burun içi splint adı verilen küçük plastik parçalar da monte edilebilir. Silikon yaprakçıklar ikinci gün sonunda çıkarılırken plastik parçalar bir hafta boyunca burunda kalır. Burun estetiği ameliyatı geçiren kişilere bir hafta burunda takılı kalacak şekilde plastik atel uygulaması gerçekleştirilir. Saç ekimi operasyonunda olduğu gibi bu süreçte hastaların sabırlı olmaları gerekmektedir. Burun estetiği geçiren kişilerin ameliyat sonrasında doktorlarının yönlendirmesini bire bir uygulamaları sağlıkları açısından önem arz etmektedir. Çünkü doktor yönlendirmeleri ile burunda oluşabilecek morlukların, ödemlerin ve de şişliklerin önüne geçilmesi sağlanabilir. Liposuctionoperasyonunda olduğu gibi ödemlerin önüne geçilebilmesi yine doktorların önerilerini dikkate almaktan geçmektedir.

Ameliyat sonrasında belirli bir süre içerisinde ortalama iki gün boyunca göz çevresine 15 dakika boyunca uygulanacak buz masajı morlukların ve şişkinliklerin en kısa sürede azalmasıyla birlikte son bulmasına katkıda bulunacaktır. Burun estetiğinde morlukların tamamen bitmesi üç haftalık süreyi kapsarken şişliklerin tamamen son bulması altı ay gibi bir zamanı kapsamaktadır. Bu operasyon sonrasında cildin alt dokularında meydana gelen ödemler sebebiyle şişkinlikler oluşurken, hastaların sabırla süreci tamamlamaları hem sağlıkları hem de psikolojilerinin bozulmaması adına önem arz etmektedir.

Burundaki ödem ilk olarak burun sırtında, ikinci süreçte burun ortasında ve son olarak burun ucu ile alınla birleşim noktasında azalacaktır. Böylece şişliklerde sırası ile yok olmaya başlayacaktır. Uzmanlar tarafından hastalara şişliklerin azalması noktasında çeşitli tavsiyeler de bulunulmaktadır. Bu tavsiyelere uyulması hastaların iyileşme süresinde büyük önem arz etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.