pendik escort bayan
ak

Bursa'dan Kahramanmaraş'a 'Tez adalet' yürüyüşü

21.05.2016 - 18:34, Güncelleme: 21.05.2016 - 18:34
 

Bursa'dan Kahramanmaraş'a 'Tez adalet' yürüyüşü

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Bursa Mudanya İlçe Başkanı Mahmut Kemal Dilbirliği, 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düştüğü...

 BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Bursa Mudanya İlçe Başkanı Mahmut Kemal Dilbirliği, 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düştüğü Kahramanmaraş'taki Keş Dağı'na gitmek üzere 6 Mayıs'ta başlattığı yürüyüş kapsamında Sivas'a geldi.2009 yılında BBP'nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin helikopterinin düştüğü Kahramanmaraş'taki Keş Dağı'na "Tez Adalet" yürüyüşü başlatan emekli öğretmen 62 yaşındaki Mahmut Kemal Dilbirliği, Sivas'a ulaştı. Helikopter kazasının aydınlatılması için adalet yürüyüşü başlatan Dilbirliği, BBP Sivas İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada açıklama yapan Dilbirliği, "25 Mart 2009 yılında vefat eden genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasına ben cinayet olarak bakıyorum. Çünkü dağdaki okur-yazar olmayan çoban dahi bunun suikast olduğunu biliyor. Ama bir türlü sonuçlanmadı. 7 yıl geçmesine rağmen herhangi bir sonuç yok. Hatta üzeri kapatılmaya uğraşılmaktadır. Ben de buna tepki olarak 6 Mayıs günü Mudanya'dan yürüyerek yola çıktım. Bu bir protesto yürüyüşüdür. Bu bir adalet yürüyüşüdür" diye konuştu. BBP İl Başkanı Uğur Bulut ise, "Bir mesaj vermek adına, tüm bu adaletsizlikleri gidermek adına bir kutlu yürüyüş gerçekleştiren, temiz devlet arayışı içerisinde bulunan ağabeyimiz var. BBP İlçe Başkanımız Mudanya'da başlatmış olduğu yürüyüşü kapsamında iki gün Sivas'ta, Muhsin başkanımızın memleketinde misafirimiz olacak" dedi.FOTOĞRAFLI 
BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Bursa Mudanya İlçe Başkanı Mahmut Kemal Dilbirliği, 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düştüğü...

 

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Bursa Mudanya İlçe Başkanı Mahmut Kemal Dilbirliği, 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düştüğü Kahramanmaraş'taki Keş Dağı'na gitmek üzere 6 Mayıs'ta başlattığı yürüyüş kapsamında Sivas'a geldi.

2009 yılında BBP'nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin helikopterinin düştüğü Kahramanmaraş'taki Keş Dağı'na "Tez Adalet" yürüyüşü başlatan emekli öğretmen 62 yaşındaki Mahmut Kemal Dilbirliği, Sivas'a ulaştı. Helikopter kazasının aydınlatılması için adalet yürüyüşü başlatan Dilbirliği, BBP Sivas İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada açıklama yapan Dilbirliği, "25 Mart 2009 yılında vefat eden genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasına ben cinayet olarak bakıyorum. Çünkü dağdaki okur-yazar olmayan çoban dahi bunun suikast olduğunu biliyor. Ama bir türlü sonuçlanmadı. 7 yıl geçmesine rağmen herhangi bir sonuç yok. Hatta üzeri kapatılmaya uğraşılmaktadır. Ben de buna tepki olarak 6 Mayıs günü Mudanya'dan yürüyerek yola çıktım. Bu bir protesto yürüyüşüdür. Bu bir adalet yürüyüşüdür" diye konuştu.

BBP İl Başkanı Uğur Bulut ise, "Bir mesaj vermek adına, tüm bu adaletsizlikleri gidermek adına bir kutlu yürüyüş gerçekleştiren, temiz devlet arayışı içerisinde bulunan ağabeyimiz var. BBP İlçe Başkanımız Mudanya'da başlatmış olduğu yürüyüşü kapsamında iki gün Sivas'ta, Muhsin başkanımızın memleketinde misafirimiz olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Bursa'dan Kahramanmaraş'a 'Tez adalet' yürüyüşü

Bursa'dan Kahramanmaraş'a 'Tez adalet' yürüyüşü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.