pendik escort bayan
ak

Burhanettin Kuru; Belediyeciliğin Yarısı Sosyal Belediyeciliktir

06.11.2013 - 12:24, Güncelleme: 06.11.2013 - 12:24
 

Burhanettin Kuru; Belediyeciliğin Yarısı Sosyal Belediyeciliktir

AK Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kuru: \"Şehir içinde yaşayanlarla güzeldir. Her tarafı beton binalarla döşerseniz, insan mutlu değilse neye yarar? İnsana direkt hizmet etmek lazım. Belediyeciliğin yarısı sosyal belediyeciliktir\" ded

Burhanettin Kuru'nun toplantıları aralıksız devam ediyor. Burhanettin Kuru son olarak 4 Eylül Mahalle sakinleri ile bir araya geldiği toplantıda belediye başkan aday adaylığı ve projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.   Mahalle toplantısında konuşan Burhanettin Kuru il başkanlığında yakaladıkları uyumu, belediyede de devam ettirmek istediklerini belirterek, "Sayın Bakanımızla, milletvekillerimizle, bürokratlarımızla, teşkilatımızın her kademesinde olan uyumumuzla, birliğimizle, beraberliğimizle, Ankara'da genel merkezimizi tanıyor oluşumuz, Sayın Başbakanımızın, bakanlarımızın, bizleri bizzat tanıyor oluşu ile birlikte inşallah artık Sivas'a belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyoruz" dedi.   Burhanettin Kuru, daha sonra sinevizyon eşliğinde vatandaşlara projelerini anlattı.   Kale projesi ve yeni meydan hakkında vatandaşları bilgilendiren Burhanettin Kuru,  Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ve AK Parti Sivas milletvekilleriyle birlikte kaleyi incelediklerini, şu anki Devlet Hastanesi'ni başka bir yere taşıyarak kale ile İstasyon Caddesi'ni bu bölgeden büyük bir meydanla birleştireceklerini belirterek Sivas'a 2'nci bir meydan kazandıracaklarını ve yeni meydana da 'Sultan Şehir Meydanı' ismini vermeyi düşündüklerini söyledi.   Burhanettin Kuru, belediyede sosyal projelere çok fazla önem vereceklerini kaydetti. İnsanın kendisine de direkt olarak hizmet etmenin gerektiğini belirten Burhanettin Kuru, "Şehir içinde yaşayanlarla güzeldir. Her tarafı beton binalarla döşerseniz, insan mutlu değilse neye yarar? İnsana direkt hizmet etmek lazım. Belediyeciliğin yarısı sosyal belediyeciliktir. Her şey imardan ibaret değildir. Sosyal belediyeciliği hem projelerle, hem de belediyecilik, yöneticilik anlayışıyla yaşamamız lazım" dedi.     Burhanettin Kuru, sosyal projeler kapsamında; aile yaşam merkezi, gençlik bilgi ve kültür merkezi, şefkat evi, yaşlıya hizmet merkezi, engelliler kültür yaşam merkezi, madde bağımlıları rehebilitasyon merkezi, meslek edindirme kursları gibi sosyal ve kültürel içerikli merkezler oluşturularak, aile bireylerinin tamamını kapsayan yaşlı, genç, engelli herkese hizmet edecek merkezler oluşturulacağını söyledi. 
AK Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kuru: \"Şehir içinde yaşayanlarla güzeldir. Her tarafı beton binalarla döşerseniz, insan mutlu değilse neye yarar? İnsana direkt hizmet etmek lazım. Belediyeciliğin yarısı sosyal belediyeciliktir\" ded

Burhanettin Kuru'nun toplantıları aralıksız devam ediyor. Burhanettin Kuru son olarak 4 Eylül Mahalle sakinleri ile bir araya geldiği toplantıda belediye başkan aday adaylığı ve projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

 

Mahalle toplantısında konuşan Burhanettin Kuru il başkanlığında yakaladıkları uyumu, belediyede de devam ettirmek istediklerini belirterek, "Sayın Bakanımızla, milletvekillerimizle, bürokratlarımızla, teşkilatımızın her kademesinde olan uyumumuzla, birliğimizle, beraberliğimizle, Ankara'da genel merkezimizi tanıyor oluşumuz, Sayın Başbakanımızın, bakanlarımızın, bizleri bizzat tanıyor oluşu ile birlikte inşallah artık Sivas'a belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyoruz" dedi.

 

Burhanettin Kuru, daha sonra sinevizyon eşliğinde vatandaşlara projelerini anlattı.

 

Kale projesi ve yeni meydan hakkında vatandaşları bilgilendiren Burhanettin Kuru,  Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ve AK Parti Sivas milletvekilleriyle birlikte kaleyi incelediklerini, şu anki Devlet Hastanesi'ni başka bir yere taşıyarak kale ile İstasyon Caddesi'ni bu bölgeden büyük bir meydanla birleştireceklerini belirterek Sivas'a 2'nci bir meydan kazandıracaklarını ve yeni meydana da 'Sultan Şehir Meydanı' ismini vermeyi düşündüklerini söyledi.

 

Burhanettin Kuru, belediyede sosyal projelere çok fazla önem vereceklerini kaydetti. İnsanın kendisine de direkt olarak hizmet etmenin gerektiğini belirten Burhanettin Kuru, "Şehir içinde yaşayanlarla güzeldir. Her tarafı beton binalarla döşerseniz, insan mutlu değilse neye yarar? İnsana direkt hizmet etmek lazım. Belediyeciliğin yarısı sosyal belediyeciliktir. Her şey imardan ibaret değildir. Sosyal belediyeciliği hem projelerle, hem de belediyecilik, yöneticilik anlayışıyla yaşamamız lazım" dedi.

 

 

Burhanettin Kuru, sosyal projeler kapsamında; aile yaşam merkezi, gençlik bilgi ve kültür merkezi, şefkat evi, yaşlıya hizmet merkezi, engelliler kültür yaşam merkezi, madde bağımlıları rehebilitasyon merkezi, meslek edindirme kursları gibi sosyal ve kültürel içerikli merkezler oluşturularak, aile bireylerinin tamamını kapsayan yaşlı, genç, engelli herkese hizmet edecek merkezler oluşturulacağını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.