pendik escort bayan
ak

Bulvar Loft'ta Son Fırsat Kampanyası

27.05.2017 - 13:58, Güncelleme: 27.05.2017 - 13:58
 

Bulvar Loft'ta Son Fırsat Kampanyası

Akfen İnşaat, İstanbul Levent ve Ankara İncek’ten sonra hayata geçirdiği üçüncü Loft markalı projesi olan Bulvar Loft’un lansmanında verdiği yüzde 32’lik kar garantisi üzerine son bir fırsat kampanyası başlatıyor

İSTANBUL (AA) - Akfen İnşaat, İstanbul Levent ve Ankara İncek’ten sonra hayata geçirdiği üçüncü Loft markalı projesi olan Bulvar Loft’un tanıtımında verdiği yüzde 32’lik kar garantisi üzerine son bir fırsat kampanyası başlatıyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’deki gayrimenkul projelerinde "kar garantili model"in yaratıcısı Akfen İnşaat, Ankara’nın popüler yerleşim merkezi İncek’te yapımına devam ettiği Bulvar Loft projesinde zam öncesi son bir fırsat kampanyası başlattı. Buna göre şirket tanıtımda müşterilerine verdiği yüzde 32’lik kar garantisi sözü doğrultusunda 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme AŞ Genel Müdürü Barış Barçak, kar garantili modelin öncüsü olarak şu anda Türkiye’deki birçok konut projesinde fiyatlarda indirime gidilirken, kendilerinin müşterilerine verdiği garanti gereği fiyat artışına gideceklerini ifade etti.Barçak, "Müşterilerimize ‘Sizden sonra daire alan sizden ucuza alamayacak’ diyoruz. Müşterilerimize verdiğimiz bu sözümüzü bir sorumluluk olarak görüyoruz. 18 Haziran’dan itibaren yeni fiyatlarımız geçerli olacak. Bu tarihe kadar kar fırsatı ile ev sahibi olmak isteyenleri Bulvar Loft’a bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Daha önceki projeleri İncek Loft’ta kar garantisini yüzde 32 olarak ortaya koyduklarını anlatan Barçak, “Bu oran proje bitiminde yüzde 37’ye ulaştı. Bulvar Loft projemizde ise şimdiye kadar yapılan yüzde 40’lık satışa baktığımızda bu rakamın daha da yukarıya çıkacağını öngörüyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Müşterilere sundukları esnek ödeme seçeneklerini içeren Flexi Loft’un ziyaretçilerden yoğun ilgi gördüğünü belirten Barçak, “Yüzlerce aya yüzde sıfır faiz kampanyalarının uygulandığı dönemde Flexi Loft ile konut satın almak isteyenlere diledikleri ödeme sistemlerini hayata geçirmelerini sağladık. Müşterilerin tamamına yakını kendi ödeme seçeneklerini kendileri oluşturarak konutlarını satın aldı." değerlendirmesini yaptı.Bulvar Loft’un tam ortasında yer aldığı İncek, Çayyolu ve Bilkent üçgeni gayrimenkul uzmanları tarafından Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösteriliyor. 37 dönüm arazi üzerinde kurulu Bulvar Loft projesinde 6 blokta, 16 farklı tipte 822 konut yer alıyor. Proje içerisinde yer alan ticari alanlardaki gurme restoranlar, cafeler ve alışveriş merkezleri hem de bölgedeki alışveriş merkezlerine yakınlığı ile ev sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Daire fiyatları 320 bin liradan başlayan projenin 2018 yılının aralık ayında tamamlanması bekleniyor.
Akfen İnşaat, İstanbul Levent ve Ankara İncek’ten sonra hayata geçirdiği üçüncü Loft markalı projesi olan Bulvar Loft’un lansmanında verdiği yüzde 32’lik kar garantisi üzerine son bir fırsat kampanyası başlatıyor

İSTANBUL (AA) - Akfen İnşaat, İstanbul Levent ve Ankara İncek’ten sonra hayata geçirdiği üçüncü Loft markalı projesi olan Bulvar Loft’un tanıtımında verdiği yüzde 32’lik kar garantisi üzerine son bir fırsat kampanyası başlatıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’deki gayrimenkul projelerinde "kar garantili model"in yaratıcısı Akfen İnşaat, Ankara’nın popüler yerleşim merkezi İncek’te yapımına devam ettiği Bulvar Loft projesinde zam öncesi son bir fırsat kampanyası başlattı.

Buna göre şirket tanıtımda müşterilerine verdiği yüzde 32’lik kar garantisi sözü doğrultusunda 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme AŞ Genel Müdürü Barış Barçak, kar garantili modelin öncüsü olarak şu anda Türkiye’deki birçok konut projesinde fiyatlarda indirime gidilirken, kendilerinin müşterilerine verdiği garanti gereği fiyat artışına gideceklerini ifade etti.

Barçak, "Müşterilerimize ‘Sizden sonra daire alan sizden ucuza alamayacak’ diyoruz. Müşterilerimize verdiğimiz bu sözümüzü bir sorumluluk olarak görüyoruz. 18 Haziran’dan itibaren yeni fiyatlarımız geçerli olacak. Bu tarihe kadar kar fırsatı ile ev sahibi olmak isteyenleri Bulvar Loft’a bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Daha önceki projeleri İncek Loft’ta kar garantisini yüzde 32 olarak ortaya koyduklarını anlatan Barçak, “Bu oran proje bitiminde yüzde 37’ye ulaştı. Bulvar Loft projemizde ise şimdiye kadar yapılan yüzde 40’lık satışa baktığımızda bu rakamın daha da yukarıya çıkacağını öngörüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Müşterilere sundukları esnek ödeme seçeneklerini içeren Flexi Loft’un ziyaretçilerden yoğun ilgi gördüğünü belirten Barçak, “Yüzlerce aya yüzde sıfır faiz kampanyalarının uygulandığı dönemde Flexi Loft ile konut satın almak isteyenlere diledikleri ödeme sistemlerini hayata geçirmelerini sağladık. Müşterilerin tamamına yakını kendi ödeme seçeneklerini kendileri oluşturarak konutlarını satın aldı." değerlendirmesini yaptı.

Bulvar Loft’un tam ortasında yer aldığı İncek, Çayyolu ve Bilkent üçgeni gayrimenkul uzmanları tarafından Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösteriliyor.

37 dönüm arazi üzerinde kurulu Bulvar Loft projesinde 6 blokta, 16 farklı tipte 822 konut yer alıyor. Proje içerisinde yer alan ticari alanlardaki gurme restoranlar, cafeler ve alışveriş merkezleri hem de bölgedeki alışveriş merkezlerine yakınlığı ile ev sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Daire fiyatları 320 bin liradan başlayan projenin 2018 yılının aralık ayında tamamlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.