pendik escort bayan
ak

Bulgar Georgiev Sorgun Belediyespor’da

22.06.2018 - 13:38, Güncelleme: 22.06.2018 - 13:38
 

Bulgar Georgiev Sorgun Belediyespor’da

YOZGAT (AA) - Türkiye 1’inci Voleybol Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.Kulüp Başkanı Hikmet Vural, antrenör...

YOZGAT (AA) - Türkiye 1’inci Voleybol Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.Kulüp Başkanı Hikmet Vural, antrenör Ümit Terzi’nin raporu doğrultusunda rotayı yabancı oyuncuya çevirdikleri söyledi.Vural, 23 yaşındaki Bulgar oyuncu Zhulien Diqnov Georgiev ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade etti.Orta oyuncu Bulgar Diqnov Georgiev’in 1.98 boyunda olduğunu ve geçen yıl Bulgaristan Süper Liginde mücadele ettiğini ifade eden Vural, "Hocamızın raporları doğrultusunda bir yabancı daha transfer etmek istiyoruz. Arayışlarımız sürüyor. Yabancı transferini tamamladıktan sonra 3-4 yerli oyuncu alıp transferi kapatacağız ve ağustos ayı başlarında da toplanıp yeni sezon çalışmalarına başlayacağız." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Türkiye 1’inci Voleybol Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.Kulüp Başkanı Hikmet Vural, antrenör...

YOZGAT (AA) - Türkiye 1’inci Voleybol Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Hikmet Vural, antrenör Ümit Terzi’nin raporu doğrultusunda rotayı yabancı oyuncuya çevirdikleri söyledi.

Vural, 23 yaşındaki Bulgar oyuncu Zhulien Diqnov Georgiev ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade etti.

Orta oyuncu Bulgar Diqnov Georgiev’in 1.98 boyunda olduğunu ve geçen yıl Bulgaristan Süper Liginde mücadele ettiğini ifade eden Vural, "Hocamızın raporları doğrultusunda bir yabancı daha transfer etmek istiyoruz. Arayışlarımız sürüyor. Yabancı transferini tamamladıktan sonra 3-4 yerli oyuncu alıp transferi kapatacağız ve ağustos ayı başlarında da toplanıp yeni sezon çalışmalarına başlayacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.