pendik escort bayan
ak

Bulduğu Parayı Zabıtaya Teslim Etti

25.05.2017 - 18:03, Güncelleme: 25.05.2017 - 18:03
 

Bulduğu Parayı Zabıtaya Teslim Etti

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir ekmek fırınında işçi olarak çalışan Mehmet Hüseyin Özcan, bulduğu ve içerisinde 480 lira bulunan cüzdanı zabıta...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir ekmek fırınında işçi olarak çalışan Mehmet Hüseyin Özcan, bulduğu ve içerisinde 480 lira bulunan cüzdanı zabıta ekiplerine teslim etti. Özcan, aynı mahallede bakkallara ekmek dağıtımı yaptığı sırada yerde cüzdan buldu.Özcan, içerisinde 480 lira bulunan cüzdanı Suşehri Belediyesi Zabıta Amirliğine getirerek teslim etti. Zabıta ekiplerinin ses yayın cihazından yaptığı anons üzerine belediyeye gelen Cumhuriyet Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Muhammet Önge, paranın kendisine ait olduğunu söyleyerek teslim aldı.Önge, okulun yıl sonu etkinliği için sınıf arkadaşlarından para topladığını ve cüzdanı içerisindeki parayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Önge, cüzdanını ve içerisindeki parayı bularak zabıta ekiplerine teslim eden Özcan'a teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir ekmek fırınında işçi olarak çalışan Mehmet Hüseyin Özcan, bulduğu ve içerisinde 480 lira bulunan cüzdanı zabıta...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir ekmek fırınında işçi olarak çalışan Mehmet Hüseyin Özcan, bulduğu ve içerisinde 480 lira bulunan cüzdanı zabıta ekiplerine teslim etti.

Özcan, aynı mahallede bakkallara ekmek dağıtımı yaptığı sırada yerde cüzdan buldu.

Özcan, içerisinde 480 lira bulunan cüzdanı Suşehri Belediyesi Zabıta Amirliğine getirerek teslim etti.

Zabıta ekiplerinin ses yayın cihazından yaptığı anons üzerine belediyeye gelen Cumhuriyet Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Muhammet Önge, paranın kendisine ait olduğunu söyleyerek teslim aldı.

Önge, okulun yıl sonu etkinliği için sınıf arkadaşlarından para topladığını ve cüzdanı içerisindeki parayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Önge, cüzdanını ve içerisindeki parayı bularak zabıta ekiplerine teslim eden Özcan'a teşekkür etti.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.