pendik escort bayan
ak

Bu Yıl 100 Binden Fazla Afgan Yerlerinden Oldu

23.05.2018 - 12:23, Güncelleme: 23.05.2018 - 12:23
 

Bu Yıl 100 Binden Fazla Afgan Yerlerinden Oldu

ANKARA (AA) - Afganistan'da bu yılın başından beri çatışmalar ve doğal afetler nedeniyle 100 binden fazla kişinin yerlerinden olduğu bildirildi.BM İnsani...

ANKARA (AA) - Afganistan'da bu yılın başından beri çatışmalar ve doğal afetler nedeniyle 100 binden fazla kişinin yerlerinden olduğu bildirildi.BM İnsani İşler Koordinasyon Bürosundan yapılan açıklamada, Afganistan'da yılın başından beri 108 bin 440 kişinin evlerini terk etmek zorunda kaldığı belirtildi.Söz konusu dönemde ülkenin doğusundaki Gazni'de 10 bin, kuzeydeki Bağlan'da 4 bin civarında kişinin yerlerinden olduğu kaydedildi. Afganistan'da 2017 yılında 445 bin kişi evlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı.
ANKARA (AA) - Afganistan'da bu yılın başından beri çatışmalar ve doğal afetler nedeniyle 100 binden fazla kişinin yerlerinden olduğu bildirildi.BM İnsani...

ANKARA (AA) - Afganistan'da bu yılın başından beri çatışmalar ve doğal afetler nedeniyle 100 binden fazla kişinin yerlerinden olduğu bildirildi.

BM İnsani İşler Koordinasyon Bürosundan yapılan açıklamada, Afganistan'da yılın başından beri 108 bin 440 kişinin evlerini terk etmek zorunda kaldığı belirtildi.

Söz konusu dönemde ülkenin doğusundaki Gazni'de 10 bin, kuzeydeki Bağlan'da 4 bin civarında kişinin yerlerinden olduğu kaydedildi.

Afganistan'da 2017 yılında 445 bin kişi evlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.