pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bu taksiye bayanlar harici binemiyor!

11.02.2016 - 16:48, Güncelleme: 11.02.2016 - 16:48
 

Bu taksiye bayanlar harici binemiyor!

Sivaslı hanımların daha rahat ulaşım hizmeti alması amacıyla Terminal Taksi Durağı’nda işletmeci olan Gökhan Şimşek, Belediye’ye başvurarak bayanlara ‘Özel Pembe Taksi Uygulaması’ yapmak istediğini belirtti. Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü de

Sivaslı hanımların daha rahat ulaşım hizmeti alması amacıyla Terminal Taksi Durağı’nda işletmeci olan Gökhan Şimşek, Belediye’ye başvurarak bayanlara ‘Özel Pembe Taksi Uygulaması’ yapmak istediğini belirtti. Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü de bu talebe duyarsız kalmadı. Şehrimizde bayanlara ‘Özel Pembe Taksi Uygulaması’ başladı. Konu hakkında Belediye önünde açıklama yapan Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü koordinatörü Erdoğan Yuvacı, “Terminal Taksi Durağı’nda işletmecilik yapan Gökhan Şimşek tarafından ilimizde bayanlara mahsus olarak kullanılacak ‘Pembe Taksi Uygulaması’ için talepte bulundu. Belediye olarak bu talebe duyarsız kalamadık ve bunun için gerekli ruhsatlandırma işlemini gerçekleştirdik. Bu aracın şoförü bayan olacak, müşterisi de bayanlar ve aileler olacak. Bu sayede önemli bir boşluk doldurulmuş olacak. Aynı zamanda diğer duraklardan talep gelmesi hâlinde her duraktan bir araç için bayan şoför kullanmak kaydıyla ruhsatlandırma yapılacağız.” ifadesini kullandı. ‘Pembe Taksi Uygulaması’nın, dünyada oldukça yaygınlaşan bir uygulama hâline geldiğini belirten işletmeci Gökhan Şimşek, “Bu uygulamayı Sivas’ta hayata geçirmek istedik. Talebimizi ilettiğimizde yetkililer bize yardımcı olabileceklerini söylediler ve bu uygulamaya başladık. Başta Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere Sivas Belediyesi’nin yetkili personeline çok teşekkür ediyoruz. Bizim önümüzü açtılar. Bir araç ilimize yetmeyecektir. Bu uygulamaya diğer arkadaşlarımızın da katılmasını isteriz.” dedi. Bayanlara özel taksinin şoförü Gamze Taşkan ise, “Uygulamanın bayanlar için güzel bir proje olduğuna inanıyorum. Son zamanlarda bayanlara yönelik şiddet haberlerini çok duyuyoruz. Bu araç sayesinde şiddet indirgenmiş olabilir diye düşünüyorum. Şehrimize bu araç hayırlı olsun.” dedi. FOTOĞRAFLI
Sivaslı hanımların daha rahat ulaşım hizmeti alması amacıyla Terminal Taksi Durağı’nda işletmeci olan Gökhan Şimşek, Belediye’ye başvurarak bayanlara ‘Özel Pembe Taksi Uygulaması’ yapmak istediğini belirtti. Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü de

Sivaslı hanımların daha rahat ulaşım hizmeti alması amacıyla Terminal Taksi Durağı’nda işletmeci olan Gökhan Şimşek, Belediye’ye başvurarak bayanlara ‘Özel Pembe Taksi Uygulaması’ yapmak istediğini belirtti. Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü de bu talebe duyarsız kalmadı.

 

Şehrimizde bayanlara ‘Özel Pembe Taksi Uygulaması’ başladı. Konu hakkında Belediye önünde açıklama yapan Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü koordinatörü Erdoğan Yuvacı, “Terminal Taksi Durağı’nda işletmecilik yapan Gökhan Şimşek tarafından ilimizde bayanlara mahsus olarak kullanılacak ‘Pembe Taksi Uygulaması’ için talepte bulundu. Belediye olarak bu talebe duyarsız kalamadık ve bunun için gerekli ruhsatlandırma işlemini gerçekleştirdik. Bu aracın şoförü bayan olacak, müşterisi de bayanlar ve aileler olacak. Bu sayede önemli bir boşluk doldurulmuş olacak. Aynı zamanda diğer duraklardan talep gelmesi hâlinde her duraktan bir araç için bayan şoför kullanmak kaydıyla ruhsatlandırma yapılacağız.” ifadesini kullandı.

 

‘Pembe Taksi Uygulaması’nın, dünyada oldukça yaygınlaşan bir uygulama hâline geldiğini belirten işletmeci Gökhan Şimşek, “Bu uygulamayı Sivas’ta hayata geçirmek istedik. Talebimizi ilettiğimizde yetkililer bize yardımcı olabileceklerini söylediler ve bu uygulamaya başladık. Başta Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere Sivas Belediyesi’nin yetkili personeline çok teşekkür ediyoruz. Bizim önümüzü açtılar. Bir araç ilimize yetmeyecektir. Bu uygulamaya diğer arkadaşlarımızın da katılmasını isteriz.” dedi.

 

Bayanlara özel taksinin şoförü Gamze Taşkan ise, “Uygulamanın bayanlar için güzel bir proje olduğuna inanıyorum. Son zamanlarda bayanlara yönelik şiddet haberlerini çok duyuyoruz. Bu araç sayesinde şiddet indirgenmiş olabilir diye düşünüyorum. Şehrimize bu araç hayırlı olsun.” dedi.

 

FOTOĞRAFLI

img_7782.jpgimg_7743.jpgimg_7786.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.