pendik escort bayan
ak

Bu Sandıktaki Oyların Tamamı Erdoğan'a Çıktı

25.06.2018 - 15:53, Güncelleme: 25.06.2018 - 15:53
 

Bu Sandıktaki Oyların Tamamı Erdoğan'a Çıktı

Konya'nın Beyşehir ilçesindeki bir yaylada kurulan sandıkta, kullanılan 67 oyun tamamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çıktı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesindeki bir yaylada kurulan sandıkta, kullanılan 67 oyun tamamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çıktı.Beyşehir'e bağlı Damlapınar Mahallesi'ndeki Damla Yaylası'ndaki seçmenlerin Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy kullandığı 1041 No'lu sandıkta, oy sayımı sonucunda cumhurbaşkanlığı için tek tercih belirdi. Açılan sandıktaki 67 oyun tamamı Recep Tayyip Erdoğan'a çıktı. Damla Yaylası'nda geçen yıl yapılan referandumda da oy kullanan 76 seçmenin tamamı "evet" oyu vermişti.
Konya'nın Beyşehir ilçesindeki bir yaylada kurulan sandıkta, kullanılan 67 oyun tamamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çıktı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesindeki bir yaylada kurulan sandıkta, kullanılan 67 oyun tamamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çıktı.

Beyşehir'e bağlı Damlapınar Mahallesi'ndeki Damla Yaylası'ndaki seçmenlerin Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy kullandığı 1041 No'lu sandıkta, oy sayımı sonucunda cumhurbaşkanlığı için tek tercih belirdi.

Açılan sandıktaki 67 oyun tamamı Recep Tayyip Erdoğan'a çıktı.

Damla Yaylası'nda geçen yıl yapılan referandumda da oy kullanan 76 seçmenin tamamı "evet" oyu vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.