pendik escort bayan
ak

"Bu Kredi Esnafımıza Can Suyu Olacaktır"

18.10.2017 - 17:53, Güncelleme: 18.10.2017 - 17:53
 

"Bu Kredi Esnafımıza Can Suyu Olacaktır"

SESOB Başkanı Köksal: "Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın açıklamaları sonrasında 150 bin liralık kredi limitinin 200 bin liraya çıkarılması esnafımıza destek olacak ve ekonomiyi de canlandıracaktır."

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, esnafa verilen kredilerin 150 bin liradan 200 bin liraya çıkarılmasının esnafı sevindirdiğini belirtti. Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım tarafından esnaf ve sanatkarlar için açıklanan yeni kredi paketinin esnafı sevindirdiğini aktardı. Emeği geçenlere teşekkür eden Köksal, şunları kaydetti:"Esnaf ve sanatkarlarımız Halk Bankası aracılığıyla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden düşük faizle kredi desteği almaktadır. Kredilerin üst limitimiz 150 bin liraydı. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın açıklamaları sonrasında 150 bin liralık kredi limitinin, 200 bin liraya çıkarılması esnafımıza destek olacak ve ekonomiyi de canlandıracaktır. Esnaf ve sanatkarlarımız üretimiyle, istihdamıyla, unutulan sanatları yaşatmasıyla ülkemizin bel kemiğidir. Esnaf ve sanatkarlarımız kooperatiften aldığı kredilerle işini geliştirmekte ve ayakta durmaktadır. Bu kredi esnafımıza can suyu olacaktır. Öte yandan yeni iş yeri alçn esnafımıza verilecek 500 bin liralık kredi, esnafımızı kiracılıktan kurtaracak ve kendi dükkanının sahibi yapacak.” Kredi paketinde yer alan desteklerden bir tanesinin de ticari taşıtlara yönelik olduğunu anımsatan Köksal, “'Ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren esnafımız uzun zamandan beri bu kredi desteğini bekliyordu. Henüz araçlarını ÖTV desteğinden yararlanarak değiştirmemiş olan taksici, minibüsçü, servis aracı işletmecisi, halk otobüsçüsü, kamyon ve kamyonetçi esnafımız için büyük bir fırsat geldi. Bu esnafımız hem ÖTV desteğinden yararlanarak aracını yenileyebilecek, hem de yeni araç için 5 yıla varan vadeli ve düşük faizli kredi kullanabilecek." ifadelerini kullandı.Köksal, taşıt kredisi desteğinden ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren esnafın yanı sıra, işiyle ilgili araç kullanan tüm esnaf ve sanatkarın yararlanabileceğini belirtti.
SESOB Başkanı Köksal: "Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın açıklamaları sonrasında 150 bin liralık kredi limitinin 200 bin liraya çıkarılması esnafımıza destek olacak ve ekonomiyi de canlandıracaktır."

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, esnafa verilen kredilerin 150 bin liradan 200 bin liraya çıkarılmasının esnafı sevindirdiğini belirtti.

Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım tarafından esnaf ve sanatkarlar için açıklanan yeni kredi paketinin esnafı sevindirdiğini aktardı.

Emeği geçenlere teşekkür eden Köksal, şunları kaydetti:

"Esnaf ve sanatkarlarımız Halk Bankası aracılığıyla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden düşük faizle kredi desteği almaktadır. Kredilerin üst limitimiz 150 bin liraydı. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın açıklamaları sonrasında 150 bin liralık kredi limitinin, 200 bin liraya çıkarılması esnafımıza destek olacak ve ekonomiyi de canlandıracaktır. Esnaf ve sanatkarlarımız üretimiyle, istihdamıyla, unutulan sanatları yaşatmasıyla ülkemizin bel kemiğidir. Esnaf ve sanatkarlarımız kooperatiften aldığı kredilerle işini geliştirmekte ve ayakta durmaktadır. Bu kredi esnafımıza can suyu olacaktır. Öte yandan yeni iş yeri alçn esnafımıza verilecek 500 bin liralık kredi, esnafımızı kiracılıktan kurtaracak ve kendi dükkanının sahibi yapacak.”

Kredi paketinde yer alan desteklerden bir tanesinin de ticari taşıtlara yönelik olduğunu anımsatan Köksal, “'Ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren esnafımız uzun zamandan beri bu kredi desteğini bekliyordu. Henüz araçlarını ÖTV desteğinden yararlanarak değiştirmemiş olan taksici, minibüsçü, servis aracı işletmecisi, halk otobüsçüsü, kamyon ve kamyonetçi esnafımız için büyük bir fırsat geldi. Bu esnafımız hem ÖTV desteğinden yararlanarak aracını yenileyebilecek, hem de yeni araç için 5 yıla varan vadeli ve düşük faizli kredi kullanabilecek." ifadelerini kullandı.

Köksal, taşıt kredisi desteğinden ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren esnafın yanı sıra, işiyle ilgili araç kullanan tüm esnaf ve sanatkarın yararlanabileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.