pendik escort bayan
ak

"Bu Kadar Şehit Sizi Çarpar..."

08.09.2015 - 12:28, Güncelleme: 08.09.2015 - 12:28
 

"Bu Kadar Şehit Sizi Çarpar..."

Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan'ın 20 yıl önce meclis kürsüsündeki bu haykırışı adeta günümüze yapılan bir çağrı gibi...

Terör örgütü PKK ile çatışmaların yoğun olarak yaşandığı doğu vilayetlerinde şehit haberleri ard arda geliyor.  Çözüm Süreci dönemde yığınak yapan Terör örgütü,  silah ve bombalar şimdi güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hayattan koparıyor. 7 Haziran seçimlerinin ardından yeniden yükselişe geçen terör olaylarında yüze yakın asker polis ve sivil vatandaşımız şehit oldu. Son iki günde Dağlıca'da 16 askerimiz ve Iğdır'da 12 polisimizin şehit edilmesiyle millet olarak acımız bir kez daha katlanarak büyüdü. İşte tam da böyle bu ortamda Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Milli Görüş Lideri Prof.Dr Necmettin Erbakan'ın Refah Partisi genel başkanı olduğu dönemde meclis kürsüsünden yaptığı bu konuşma adeta günümüze yapılan bir çağrı niteliği taşıyor. İşte Erbakan Hoca'nın 'PKK ve terör belasına'na ilişkin birbirinden değerli tespitlerde bulunduğu o konuşması: Kaynak: Habervaktim.com
Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan'ın 20 yıl önce meclis kürsüsündeki bu haykırışı adeta günümüze yapılan bir çağrı gibi...

Terör örgütü PKK ile çatışmaların yoğun olarak yaşandığı doğu vilayetlerinde şehit haberleri ard arda geliyor.

 

 

Çözüm Süreci dönemde yığınak yapan Terör örgütü,  silah ve bombalar şimdi güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hayattan koparıyor.

 

7 Haziran seçimlerinin ardından yeniden yükselişe geçen terör olaylarında yüze yakın asker polis ve sivil vatandaşımız şehit oldu.

 

Son iki günde Dağlıca'da 16 askerimiz ve Iğdır'da 12 polisimizin şehit edilmesiyle millet olarak acımız bir kez daha katlanarak büyüdü.

 

İşte tam da böyle bu ortamda Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Milli Görüş Lideri Prof.Dr Necmettin Erbakan'ın Refah Partisi genel başkanı olduğu dönemde meclis kürsüsünden yaptığı bu konuşma adeta günümüze yapılan bir çağrı niteliği taşıyor.

 

İşte Erbakan Hoca'nın 'PKK ve terör belasına'na ilişkin birbirinden değerli tespitlerde bulunduğu o konuşması:

 

Kaynak: Habervaktim.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.