pendik escort bayan
ak

‘’Bu hizmet kervanında yer almak istiyoruz”

18.02.2015 - 10:45, Güncelleme: 18.02.2015 - 10:45
 

‘’Bu hizmet kervanında yer almak istiyoruz”

AK Parti eski İl Başkanı Av. Burhanettin Kuru, AK Parti’den Sivas Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Parti eski İl Başkanı Av. Burhanettin Kuru, AK Parti’den Sivas Milletvekili aday adaylığını açıkladı. AK Parti’de en uzun süre İl Başkanlığı görevinde bulunan Kuru, “Müracaatımızı ve münacatımızı Rabbimize yaptık ve AK Parti’ye de bugün başvuru formumuzu teslim ediyoruz. Allah hepimiz için hayırlı uğurlu etsin. Allah hepimizin yolunu açık etsin” dedi.   Ak parti Binasında resmi başvurusunu yapan Kuru, “Müracaatımızı ve münacatımızı Rabbimize yaptık ve AK Parti’ye de bugün başvuru formumuzu teslim ediyoruz. Allah hepimiz için hayırlı uğurlu etsin. Allah hepimizin yolunu açık etsin” dedi.   AK Parti’de İl Başkanlığı döneminde büyük hizmetlere imza atan ve geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimlerde de Belediye Başkanlığı’na aday olan Av. Burhanettin Kuru, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde Milletvekili aday adaylığını açıkladı.       AK Parti’ye ilk resmi başvuruyu yapan isim olan Av. Burhanettin Kuru, “Hizmet için kararlılık lazım, hizmet için aşk lazım, hizmet için şevk lazım. Eğer ki aşk yoksa sevgi yoksa hizmet etmeniz mümkün değil. Biz hizmet süremiz boyunca bugüne kadar hep bu aşkla, hep bu azimle ve kararlılıkla hizmet çabası içerisinde olduk ve inşallah bundan sonraki süreçte de bu azim ve kararlılıkla bu aşkla, bu şevkle bu şehrin güzel insanlarına, yiğidolara hizmet etmek için yeni dönemde de Milletvekili aday adaylığı başvurumu bugün yapmış bulunuyorum”  7 Haziran 2015 genel seçimleri ülkemiz için, memleketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimler yeni bir heyecandır, yeni bir doğuştur. İnşallah bu heyecanı, bu yenilenmeyi, bu doğuşu Türkiye’miz, öncesinde olduğu gibi bu seçimlerde de yine tekrarlayacaktır ve Sivas’ımız içinde inşallah hayırlı neticeler alacaktır’’ dedi. – Sivas
AK Parti eski İl Başkanı Av. Burhanettin Kuru, AK Parti’den Sivas Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Parti eski İl Başkanı Av. Burhanettin Kuru, AK Parti’den Sivas Milletvekili aday adaylığını açıkladı. AK Parti’de en uzun süre İl Başkanlığı görevinde bulunan Kuru, “Müracaatımızı ve münacatımızı Rabbimize yaptık ve AK Parti’ye de bugün başvuru formumuzu teslim ediyoruz. Allah hepimiz için hayırlı uğurlu etsin. Allah hepimizin yolunu açık etsin” dedi.

 

Ak parti Binasında resmi başvurusunu yapan Kuru, “Müracaatımızı ve münacatımızı Rabbimize yaptık ve AK Parti’ye de bugün başvuru formumuzu teslim ediyoruz. Allah hepimiz için hayırlı uğurlu etsin. Allah hepimizin yolunu açık etsin” dedi.

 

AK Parti’de İl Başkanlığı döneminde büyük hizmetlere imza atan ve geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimlerde de Belediye Başkanlığı’na aday olan Av. Burhanettin Kuru, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

 

 

 

AK Parti’ye ilk resmi başvuruyu yapan isim olan Av. Burhanettin Kuru, “Hizmet için kararlılık lazım, hizmet için aşk lazım, hizmet için şevk lazım. Eğer ki aşk yoksa sevgi yoksa hizmet etmeniz mümkün değil. Biz hizmet süremiz boyunca bugüne kadar hep bu aşkla, hep bu azimle ve kararlılıkla hizmet çabası içerisinde olduk ve inşallah bundan sonraki süreçte de bu azim ve kararlılıkla bu aşkla, bu şevkle bu şehrin güzel insanlarına, yiğidolara hizmet etmek için yeni dönemde de Milletvekili aday adaylığı başvurumu bugün yapmış bulunuyorum”  7 Haziran 2015 genel seçimleri ülkemiz için, memleketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimler yeni bir heyecandır, yeni bir doğuştur. İnşallah bu heyecanı, bu yenilenmeyi, bu doğuşu Türkiye’miz, öncesinde olduğu gibi bu seçimlerde de yine tekrarlayacaktır ve Sivas’ımız içinde inşallah hayırlı neticeler alacaktır’’ dedi. – Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.