pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bta, Riga Havalimanında Büyümeye Devam Ediyor

10.12.2016 - 11:08, Güncelleme: 10.12.2016 - 11:08
 

Bta, Riga Havalimanında Büyümeye Devam Ediyor

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları iştiraki BTA, Baltık ülkelerinin en büyük havalimanı Letonya Riga'da işlettiği yiyecek içecek noktalarının sayısını...

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları iştiraki BTA, Baltık ülkelerinin en büyük havalimanı Letonya Riga'da işlettiği yiyecek içecek noktalarının sayısını 5'e çıkardı. TAV Havalimanlarından yapılan açıklamaya göre, 2015'ten beri Riga Havalimanında Tasty, Sweet Delights ve Needstop markalarıyla hizmet veren BTA, dış hatlar terminali hava tarafında iki yeni mağaza daha açtı. Şirketin yeni mağazalardan biri kahve ve farklı lezzetler sunulan Cakes&Bakes, diğer yeni hizmet noktası ise anlık tüm ihtiyaçları karşılayan ürünleriyle öne çıkan Needstop oldu. Cakes&Bakes, Riga'da açılan son şubesi ile yurt içi ve yurt dışı havalimanları, deniz yolları ve şehir noktalarında toplam 24 mağazaya ulaştı. Açıklamada görüşlerine yer verilen BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, BTA olarak bugün dünyanın birçok noktasında misafirlerin farklı ihtiyaç ve beklentilerini takip ederek özel konseptler yarattıklarını kaydetti.Atatürk Havalimanından dünyaya açıldıklarını ve bugün 8 ülkede 300'den fazla noktada bulunduklarını aktaran Cesur, "Baltık bölgesinin en büyük bağlantı noktası olan Riga Uluslararası Havalimanında hizmet noktalarımızın sayısı 5'e yükseldi. Uluslararası platformda tercih edilen bir marka konumuna gelmek bizler için gurur verici. Önümüzdeki dönemde fırsatları değerlendirerek yurt içi ve yurt dışında büyümemizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları iştiraki BTA, Baltık ülkelerinin en büyük havalimanı Letonya Riga'da işlettiği yiyecek içecek noktalarının sayısını...

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları iştiraki BTA, Baltık ülkelerinin en büyük havalimanı Letonya Riga'da işlettiği yiyecek içecek noktalarının sayısını 5'e çıkardı.

TAV Havalimanlarından yapılan açıklamaya göre, 2015'ten beri Riga Havalimanında Tasty, Sweet Delights ve Needstop markalarıyla hizmet veren BTA, dış hatlar terminali hava tarafında iki yeni mağaza daha açtı.

Şirketin yeni mağazalardan biri kahve ve farklı lezzetler sunulan Cakes&Bakes, diğer yeni hizmet noktası ise anlık tüm ihtiyaçları karşılayan ürünleriyle öne çıkan Needstop oldu. Cakes&Bakes, Riga'da açılan son şubesi ile yurt içi ve yurt dışı havalimanları, deniz yolları ve şehir noktalarında toplam 24 mağazaya ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, BTA olarak bugün dünyanın birçok noktasında misafirlerin farklı ihtiyaç ve beklentilerini takip ederek özel konseptler yarattıklarını kaydetti.

Atatürk Havalimanından dünyaya açıldıklarını ve bugün 8 ülkede 300'den fazla noktada bulunduklarını aktaran Cesur, "Baltık bölgesinin en büyük bağlantı noktası olan Riga Uluslararası Havalimanında hizmet noktalarımızın sayısı 5'e yükseldi. Uluslararası platformda tercih edilen bir marka konumuna gelmek bizler için gurur verici. Önümüzdeki dönemde fırsatları değerlendirerek yurt içi ve yurt dışında büyümemizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.