pendik escort bayan
ak

Bso'dan Gençlik Konseri

Siyaset 18.05.2017 - 16:03, Güncelleme: 18.05.2017 - 16:03
 

Bso'dan Gençlik Konseri

Bilkent Senfoni Orkestrası, şef Gökmen yönetiminde, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi 11.sınıf öğrencisi Cansever ile Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir konser verecek

ANKARA (AA) - Bilkent Senfoni Orkestrası (BSO), şef Rengim Gökmen yönetiminde Bilkent Üniversetisi Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi 11.sınıf öğrencisi Elif Ece Cansever ile 20 Mayıs'ta bir konser verecek. Bilkent Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Bilkent Konser Salonu'nda 20 Mayıs'ta verilecek konserde genç solist Cansever, besteci ve kemancı Aino Sibelius'un "Op.47, Re minör Keman Konçertosu"nu seslendirecek.Cansever, 20.00'de başlayacak konserin ikinci yarısında ise Bernstein'in bestelediği tek film müziği olan "Rıhtımlar Üzerinde" ile John Adams'ın "Hızlı Bir Makinede Kısa Bir Yolculuk" başlıklı eserlerini yorumlayacak.Ayrıca, Berlin Alman Operası'nın ikinci keman grup şefi Monia Rizkallah da baş kemancı olarak konserde yer alacak. Konserin biletleri, https://bilet.bilkent.edu.tr'den temin edilebilecek.
Bilkent Senfoni Orkestrası, şef Gökmen yönetiminde, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi 11.sınıf öğrencisi Cansever ile Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir konser verecek

ANKARA (AA) - Bilkent Senfoni Orkestrası (BSO), şef Rengim Gökmen yönetiminde Bilkent Üniversetisi Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi 11.sınıf öğrencisi Elif Ece Cansever ile 20 Mayıs'ta bir konser verecek.

Bilkent Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Bilkent Konser Salonu'nda 20 Mayıs'ta verilecek konserde genç solist Cansever, besteci ve kemancı Aino Sibelius'un "Op.47, Re minör Keman Konçertosu"nu seslendirecek.

Cansever, 20.00'de başlayacak konserin ikinci yarısında ise Bernstein'in bestelediği tek film müziği olan "Rıhtımlar Üzerinde" ile John Adams'ın "Hızlı Bir Makinede Kısa Bir Yolculuk" başlıklı eserlerini yorumlayacak.

Ayrıca, Berlin Alman Operası'nın ikinci keman grup şefi Monia Rizkallah da baş kemancı olarak konserde yer alacak.

Konserin biletleri, https://bilet.bilkent.edu.tr'den temin edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.