pendik escort bayan
ak

Br Mağazacılık Ve Ege Üniversitesi Arasında İş Birliği

Spor 23.05.2018 - 12:43, Güncelleme: 23.05.2018 - 12:43
 

Br Mağazacılık Ve Ege Üniversitesi Arasında İş Birliği

İş birliği kapsamında açılacak Mağaza Yöneticiliği Programı, perakendenin önemli sorunlarından biri olan eğitimli iş gücüne katkı sağlamayı amaçlıyor

İSTANBUL (AA) - Altınyıldız Classics'ın moda perakendesi şirketi BR Mağazacılık, Ege Üniversitesi ile iş birliğine gitti. BR Mağazacılık'tan yapılan açıklamaya göre, BR Mağazacılık ve Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi iş birliğinde açılacak Mağaza Yöneticiliği Programı, perakendenin önemli sorunlarından biri olan eğitimli iş gücüne katkı sağlamayı amaçlıyor.Mağaza Yöneticiliği Programı, Eylül 2018'de başlayacak. Programın duyurusu Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleşen törenle yapıldı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın katılımıyla gerçekleşen törende, BR Mağazacılığı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Kamran Habif ve İnsan Kaynakları Direktörü Uğur Gülce de iş birliğinden duydukları heyecanı aktarmak üzere hazır bulundu.
İş birliği kapsamında açılacak Mağaza Yöneticiliği Programı, perakendenin önemli sorunlarından biri olan eğitimli iş gücüne katkı sağlamayı amaçlıyor

İSTANBUL (AA) - Altınyıldız Classics'ın moda perakendesi şirketi BR Mağazacılık, Ege Üniversitesi ile iş birliğine gitti.

BR Mağazacılık'tan yapılan açıklamaya göre, BR Mağazacılık ve Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi iş birliğinde açılacak Mağaza Yöneticiliği Programı, perakendenin önemli sorunlarından biri olan eğitimli iş gücüne katkı sağlamayı amaçlıyor.

Mağaza Yöneticiliği Programı, Eylül 2018'de başlayacak.

Programın duyurusu Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleşen törenle yapıldı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın katılımıyla gerçekleşen törende, BR Mağazacılığı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Kamran Habif ve İnsan Kaynakları Direktörü Uğur Gülce de iş birliğinden duydukları heyecanı aktarmak üzere hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.