pendik escort bayan
ak

Bozlaklar Konseri Düzenlendi

22.01.2017 - 13:23, Güncelleme: 22.01.2017 - 13:23
 

Bozlaklar Konseri Düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde "Anadolu'nun Abdalları (Bozlaklar)" konseri düzenlendi.Belediyeden...

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde "Anadolu'nun Abdalları (Bozlaklar)" konseri düzenlendi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde Kırşehir mahalli sanatçılarından Tahir Uçar sahne aldı. Konserin ikinci bölümünde ise yine Kırşehir mahalli sanatçılarından Burhan Ertaş, Vedat Öz, Kenan Çulha, Bayram Doğan ve Musa Çekiç seslendirdikleri türkülerle konuklara unutulmaz anlar yaşattı. Konser sonunda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sanatçılara performanslardan dolayı çiçek hediye ederek teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde "Anadolu'nun Abdalları (Bozlaklar)" konseri düzenlendi.Belediyeden...

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde "Anadolu'nun Abdalları (Bozlaklar)" konseri düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde Kırşehir mahalli sanatçılarından Tahir Uçar sahne aldı.

Konserin ikinci bölümünde ise yine Kırşehir mahalli sanatçılarından Burhan Ertaş, Vedat Öz, Kenan Çulha, Bayram Doğan ve Musa Çekiç seslendirdikleri türkülerle konuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Konser sonunda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sanatçılara performanslardan dolayı çiçek hediye ederek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.