pendik escort bayan
ak

Bozkır'da "Kitap Kurdu Öğrencileri" Ödüllendirildi

23.01.2018 - 16:23, Güncelleme: 23.01.2018 - 16:23
 

Bozkır'da "Kitap Kurdu Öğrencileri" Ödüllendirildi

KONYA (AA) - Bozkır'da ilçe kütüphanesinden en fazla kitap alarak okuyan öğrenciler ilçe kaymakamı Emre Öztürk tarafından ödüllendirildi.İlçede, 2017...

KONYA (AA) - Bozkır'da ilçe kütüphanesinden en fazla kitap alarak okuyan öğrenciler ilçe kaymakamı Emre Öztürk tarafından ödüllendirildi.İlçede, 2017 yılında Bozkır İlçe Halk Kütüphanesi kayıtlarına göre Bozkır Anadolu Lisesi öğrencisi Adem Arıcı ve Bozkır 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim öğrencisi Ayşe Çağlar'ın ödünç kitap alarak okudukları tespit edildi. Öğrenciler kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreninde, Kaymakam Emre Öztürk tarafından Kitap Kurdu Belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Ödül töreni dolayısıyla açıklamalarda bulunun Bozkır İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Murat Akman şunları kaydetti:"İlçemiz öğrencilerinden 2017 yılında Kütüphanemizden çok sayıda kitap okuyan öğrencilerimiz bu başarılarından dolayı Bozkır ilçe Kaymakamımız Emre Öztürk bey tarafından ödüllendirildi. Kaymakamımız Öztürk'e, eğitime ve kütüphanemize her zaman vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ederiz. Özellikle öğrencilerimizin daha fazla kitap okuma alışkanlığı kazanması için bu şekilde ödüllendirmeler perçinleme etkisi yaratacaktır."
KONYA (AA) - Bozkır'da ilçe kütüphanesinden en fazla kitap alarak okuyan öğrenciler ilçe kaymakamı Emre Öztürk tarafından ödüllendirildi.İlçede, 2017...

KONYA (AA) - Bozkır'da ilçe kütüphanesinden en fazla kitap alarak okuyan öğrenciler ilçe kaymakamı Emre Öztürk tarafından ödüllendirildi.

İlçede, 2017 yılında Bozkır İlçe Halk Kütüphanesi kayıtlarına göre Bozkır Anadolu Lisesi öğrencisi Adem Arıcı ve Bozkır 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim öğrencisi Ayşe Çağlar'ın ödünç kitap alarak okudukları tespit edildi.

Öğrenciler kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreninde, Kaymakam Emre Öztürk tarafından Kitap Kurdu Belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Ödül töreni dolayısıyla açıklamalarda bulunun Bozkır İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Murat Akman şunları kaydetti:

"İlçemiz öğrencilerinden 2017 yılında Kütüphanemizden çok sayıda kitap okuyan öğrencilerimiz bu başarılarından dolayı Bozkır ilçe Kaymakamımız Emre Öztürk bey tarafından ödüllendirildi. Kaymakamımız Öztürk'e, eğitime ve kütüphanemize her zaman vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ederiz. Özellikle öğrencilerimizin daha fazla kitap okuma alışkanlığı kazanması için bu şekilde ödüllendirmeler perçinleme etkisi yaratacaktır."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.