pendik escort bayan
ak

Bozkır Prof. Dr. Mustafa Öz Satranç Turnuvası

27.02.2019 - 10:38, Güncelleme: 27.02.2019 - 10:38
 

Bozkır Prof. Dr. Mustafa Öz Satranç Turnuvası

KONYA (AA) - Bozkır Kaymakamlığı tarafından ilçede her yıl geleneksel olarak düzenlenen satranç turnuvası yapıldı.Bozkır Kaymakamlığı Satranç Turnuvası...

KONYA (AA) - Bozkır Kaymakamlığı tarafından ilçede her yıl geleneksel olarak düzenlenen satranç turnuvası yapıldı.Bozkır Kaymakamlığı Satranç Turnuvası bu yıl geçtiğimiz günlerde vefat eden Bozkırlı Prof.Dr. Mustafa ÖZ anısına, Bozkır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından tertip edildi.Bozkır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yakın bir zamanda kaybettiğimiz Bozkırımızın değerlerinden Prof. Dr. Mustafa ÖZ'ün anısını yaşatmak için gerçekleştirilen etkinlik kapsamında satranç turnuvamızı gerçekleştirdik. Her sene gerçekleştirmiş olduğumuz bu tarz programlarla Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünde olduğu gibi zeki öğrencilerimizi spora teşvik etmeyi amaçlamaktayız." denildi.
KONYA (AA) - Bozkır Kaymakamlığı tarafından ilçede her yıl geleneksel olarak düzenlenen satranç turnuvası yapıldı.Bozkır Kaymakamlığı Satranç Turnuvası...

KONYA (AA) - Bozkır Kaymakamlığı tarafından ilçede her yıl geleneksel olarak düzenlenen satranç turnuvası yapıldı.

Bozkır Kaymakamlığı Satranç Turnuvası bu yıl geçtiğimiz günlerde vefat eden Bozkırlı Prof.Dr. Mustafa ÖZ anısına, Bozkır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından tertip edildi.

Bozkır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yakın bir zamanda kaybettiğimiz Bozkırımızın değerlerinden Prof. Dr. Mustafa ÖZ'ün anısını yaşatmak için gerçekleştirilen etkinlik kapsamında satranç turnuvamızı gerçekleştirdik.

Her sene gerçekleştirmiş olduğumuz bu tarz programlarla Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünde olduğu gibi zeki öğrencilerimizi spora teşvik etmeyi amaçlamaktayız." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.