pendik escort bayan
ak

Bozkır Kaymakamı Bayraktar, İstanbul'daki Bozkırlılarla Buluştu

21.02.2019 - 10:43, Güncelleme: 21.02.2019 - 10:43
 

Bozkır Kaymakamı Bayraktar, İstanbul'daki Bozkırlılarla Buluştu

KONYA (AA) - Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, İstanbul'da yaşayan Bozkırlıların düzenlediği etkinliğe katıldı.İstanbul'da faaliyet gösteren Bozkırlılar...

KONYA (AA) - Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, İstanbul'da yaşayan Bozkırlıların düzenlediği etkinliğe katıldı.İstanbul'da faaliyet gösteren Bozkırlılar Derneği ve Dereliler Derneğinin etkinliğine konuk olan İlçe Kaymakamı Bayraktar, düzenlenen kahvaltı proğramında, il dışında yaşayan Bozkırlıların isteklerini dinledi.Etkinlikte konuşan Kaymakam Bayraktar, "İstanbul'daki Bozkırlıların temsilcisi derneklerimizin davetiyle bu güzel etkinliklerle katılarak siz değerli Bozkırlılarla buluşma fırsatı bulduk. Öncelikle derneklerimizi ve birlik beraberliği tesis eden Dernek üyelerimizi tebrik ediyorum, gurbette bir Bozkır birlikteliğini bu etkinliklerde ki yoğun katılımlarla gördük. Bozkırlı hemşerilerimizin gurbetteki birlik ve beraberliğinin daim olmasını temenni ediyorum." dedi.Etkinlikler boyunca İstabul'da yaşayan Bozkırlılarla sohbet eden Kaymakam Bayraktar'a, 2018 yılında "Yılın Ahisi" seçilen tahin üreticisi Osman Kalay eşlik etti.
KONYA (AA) - Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, İstanbul'da yaşayan Bozkırlıların düzenlediği etkinliğe katıldı.İstanbul'da faaliyet gösteren Bozkırlılar...

KONYA (AA) - Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, İstanbul'da yaşayan Bozkırlıların düzenlediği etkinliğe katıldı.

İstanbul'da faaliyet gösteren Bozkırlılar Derneği ve Dereliler Derneğinin etkinliğine konuk olan İlçe Kaymakamı Bayraktar, düzenlenen kahvaltı proğramında, il dışında yaşayan Bozkırlıların isteklerini dinledi.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Bayraktar, "İstanbul'daki Bozkırlıların temsilcisi derneklerimizin davetiyle bu güzel etkinliklerle katılarak siz değerli Bozkırlılarla buluşma fırsatı bulduk. Öncelikle derneklerimizi ve birlik beraberliği tesis eden Dernek üyelerimizi tebrik ediyorum, gurbette bir Bozkır birlikteliğini bu etkinliklerde ki yoğun katılımlarla gördük. Bozkırlı hemşerilerimizin gurbetteki birlik ve beraberliğinin daim olmasını temenni ediyorum." dedi.

Etkinlikler boyunca İstabul'da yaşayan Bozkırlılarla sohbet eden Kaymakam Bayraktar'a, 2018 yılında "Yılın Ahisi" seçilen tahin üreticisi Osman Kalay eşlik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.