pendik escort bayan
ak

Bozkır Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne Yeni Atama

05.01.2019 - 10:03, Güncelleme: 05.01.2019 - 10:03
 

Bozkır Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne Yeni Atama

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne Erdal Erdoğan atandı.Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile değişen Gençlik...

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne Erdal Erdoğan atandı.Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile değişen Gençlik ve Spor Bakanlığı teşkilat yapısının taşra teşkilatında, Bozkır'da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü için görevlendirme yapıldı.İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekilliği görevini yürüten Erdoğan Erdal 2 Ocak 2019 tarihi itibari ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atandı.Yeni yapılanmayla, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ilçede bulunan, Gençlik Merkezi, okul sporları, Gençlik ve Spor Bakanlığının yetkisinde bulunan hizmetlerin yürütülmesini sağlayacak.
KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne Erdal Erdoğan atandı.Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile değişen Gençlik...

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne Erdal Erdoğan atandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile değişen Gençlik ve Spor Bakanlığı teşkilat yapısının taşra teşkilatında, Bozkır'da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü için görevlendirme yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekilliği görevini yürüten Erdoğan Erdal 2 Ocak 2019 tarihi itibari ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atandı.

Yeni yapılanmayla, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ilçede bulunan, Gençlik Merkezi, okul sporları, Gençlik ve Spor Bakanlığının yetkisinde bulunan hizmetlerin yürütülmesini sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.