pendik escort bayan
ak

Bozkır Belediyesinin Ek Hizmet Binası İnşaatı

28.09.2016 - 10:58, Güncelleme: 28.09.2016 - 10:58
 

Bozkır Belediyesinin Ek Hizmet Binası İnşaatı

KONYA (AA) - Bozkır Belediyesi hizmet binasının yapılacak ek hizmet binasıyla birlikte 800 metrekare daha genişleyeceği bildirildi.Bozkır Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - Bozkır Belediyesi hizmet binasının yapılacak ek hizmet binasıyla birlikte 800 metrekare daha genişleyeceği bildirildi.Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Belediye Meclis Üyeleri, yer teslimi yapılan, temelleri atılan ve ekim ayının sonuna kadar faaliyete geçmesi planlanan ek hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu, müteahhit Mustafa Kalaycı'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.Ek hizmet binasının yapımı ile açıklamada bulunan Gün, "Büyükşehir yasasından önce Bozkır Belediyesine bağlı 3 mahalle vardı. Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle sayısı 51'e yükselerek hizmet alanı 17 kat arttı." dedi.Hizmet alanının genişlemesiyle birlikte hem personel, hem de hizmetin verildiği fiziki ortam anlamında birtakım eksikliklerinin ortaya çıktığını belirten Gün, "Bu eksikliklerimizi büyük ölçüde giderdik. Bugün çalışmaları devam eden, yerinde incelediğimiz ek hizmet binasının fiziki anlamda sorunumuzu uzun bir süre çözeceğini umut ediyorum. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve sürekli hizmet vermenin önü daha da açılmış olacak. Bozkır'a hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.Gün, Bozkır Belediyesi hizmet binasının yapılacak ek hizmet binasıyla birlikte 800 metrekare daha genişleyeceğini aktardı.
KONYA (AA) - Bozkır Belediyesi hizmet binasının yapılacak ek hizmet binasıyla birlikte 800 metrekare daha genişleyeceği bildirildi.Bozkır Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - Bozkır Belediyesi hizmet binasının yapılacak ek hizmet binasıyla birlikte 800 metrekare daha genişleyeceği bildirildi.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Belediye Meclis Üyeleri, yer teslimi yapılan, temelleri atılan ve ekim ayının sonuna kadar faaliyete geçmesi planlanan ek hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu, müteahhit Mustafa Kalaycı'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ek hizmet binasının yapımı ile açıklamada bulunan Gün, "Büyükşehir yasasından önce Bozkır Belediyesine bağlı 3 mahalle vardı. Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle sayısı 51'e yükselerek hizmet alanı 17 kat arttı." dedi.

Hizmet alanının genişlemesiyle birlikte hem personel, hem de hizmetin verildiği fiziki ortam anlamında birtakım eksikliklerinin ortaya çıktığını belirten Gün, "Bu eksikliklerimizi büyük ölçüde giderdik. Bugün çalışmaları devam eden, yerinde incelediğimiz ek hizmet binasının fiziki anlamda sorunumuzu uzun bir süre çözeceğini umut ediyorum. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve sürekli hizmet vermenin önü daha da açılmış olacak. Bozkır'a hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Gün, Bozkır Belediyesi hizmet binasının yapılacak ek hizmet binasıyla birlikte 800 metrekare daha genişleyeceğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.