pendik escort bayan
ak

Boynuna İnşaat Demiri Saplanan Vatandaşın 'Mucize' Kurtuluşu

04.10.2015 - 02:16, Güncelleme: 04.10.2015 - 02:16
 

Boynuna İnşaat Demiri Saplanan Vatandaşın 'Mucize' Kurtuluşu

Sivas'ta dün bir inşaatı incelediği sırada boynuna saplanan 6 metrelik inşaat demiriyle yaralanan müteahhit firma yetkilisi Taki Akkuş, mucize eseri kurtuldu.

Sivas'ta dün bir inşaatı incelediği sırada boynuna saplanan 6 metrelik inşaat demiriyle yaralanan 68 yaşındaki Taki Akkuş'un sağlık durumu iyiye gidiyor. Akkuş, yaşamasını 'mucize' olarak nitelendirirken, "Biz kendi elimizle yapsak bunu yapamazdık" dedi. İNCELEME YAPARKEN DEMİR SAPLANDIÖnceki gün müteahhit firma yetkilisi Taki Akkuş, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne gelerek inşaatı devam eden idari binada inceleme yaptı. Bu esnada arkasında asansör ile yukarı çekilen inşaat demiri, Akkuş'un üzerine düşerek kafasının arkasına saplandı. 6 metre uzunluğunda ve 8 milimetre genişliğindeki demir Akkuş'un da önerisiyle demir makası ile kesildi. Yakınları tarafından otomobil ile hastaneye kaldırılmak üzere yola çıkan Akkuş, yolda ambulansa alınarak Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin acil servisinde yapılan ilk müdahalenin ardından Akkuş, kulak burun boğaz servisinde tedaviye alındı. 3 saat süren ameliyatın ardından boynundaki demir çıkarıldı.OLAY ANINI ANLATTIİnşaatı incelediği sırada yıldırım düşmesi gibi bir ses duyduğunu söyleyen Taki Akkuş, "İnşaata gittim duvarcıları kontrol ettim. Yıldız Dağı'nda su kesildi. Şantiye şefini su getirmeye gönderdim. Su sağlık ocağının oradaydı. Gidip bakayım dedim. Arka taraftan bodruma inip dışarı çıkıyordum. Orada bir şey düşse de aşağıya inmez. Ne olduysa oradan çıktı. Bir anda şimşek çakar gibi, bir yere yıldırım vurur da ses çıkartır ya öyle bir şey oldu. 6 metrelik demir boynumun arka tarafından girip ön taraftan çıktı. İşçilere 'şu demir makası getirin demiri kesin' dedim. Hastaneye geldim, ama bir şey olmadığını ilk andan fark ettim. Oradaki işçiler benden daha kötü oldular. Bizi yaradan korudu. Doktorlar mucize diyorlar. Görülmemiş bir olay, kendimiz yerleştirsek, böyle yerleştiremezdik. Damarların arasından geçmiş, hiçbir şeye zarar vermemiş" dedi. Hayati tehlikesi bulunmayan ve sağlık durumu iyiye giden Akkuş'un tedavisi sürüyor. - Sivas
Sivas'ta dün bir inşaatı incelediği sırada boynuna saplanan 6 metrelik inşaat demiriyle yaralanan müteahhit firma yetkilisi Taki Akkuş, mucize eseri kurtuldu.

Sivas'ta dün bir inşaatı incelediği sırada boynuna saplanan 6 metrelik inşaat demiriyle yaralanan 68 yaşındaki Taki Akkuş'un sağlık durumu iyiye gidiyor. Akkuş, yaşamasını 'mucize' olarak nitelendirirken, "Biz kendi elimizle yapsak bunu yapamazdık" dedi.

 

İNCELEME YAPARKEN DEMİR SAPLANDI

Önceki gün müteahhit firma yetkilisi Taki Akkuş, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne gelerek inşaatı devam eden idari binada inceleme yaptı. Bu esnada arkasında asansör ile yukarı çekilen inşaat demiri, Akkuş'un üzerine düşerek kafasının arkasına saplandı. 6 metre uzunluğunda ve 8 milimetre genişliğindeki demir Akkuş'un da önerisiyle demir makası ile kesildi. Yakınları tarafından otomobil ile hastaneye kaldırılmak üzere yola çıkan Akkuş, yolda ambulansa alınarak Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin acil servisinde yapılan ilk müdahalenin ardından Akkuş, kulak burun boğaz servisinde tedaviye alındı. 3 saat süren ameliyatın ardından boynundaki demir çıkarıldı.

boynuna-insaat-demiri-saplanan-akkus-un-mucize-7742606_8866_m-(1).jpg

OLAY ANINI ANLATTI

İnşaatı incelediği sırada yıldırım düşmesi gibi bir ses duyduğunu söyleyen Taki Akkuş, "İnşaata gittim duvarcıları kontrol ettim. Yıldız Dağı'nda su kesildi. Şantiye şefini su getirmeye gönderdim. Su sağlık ocağının oradaydı. Gidip bakayım dedim. Arka taraftan bodruma inip dışarı çıkıyordum. Orada bir şey düşse de aşağıya inmez. Ne olduysa oradan çıktı. Bir anda şimşek çakar gibi, bir yere yıldırım vurur da ses çıkartır ya öyle bir şey oldu. 6 metrelik demir boynumun arka tarafından girip ön taraftan çıktı. İşçilere 'şu demir makası getirin demiri kesin' dedim. Hastaneye geldim, ama bir şey olmadığını ilk andan fark ettim. Oradaki işçiler benden daha kötü oldular. Bizi yaradan korudu. Doktorlar mucize diyorlar. Görülmemiş bir olay, kendimiz yerleştirsek, böyle yerleştiremezdik. Damarların arasından geçmiş, hiçbir şeye zarar vermemiş" dedi.

 

Hayati tehlikesi bulunmayan ve sağlık durumu iyiye giden Akkuş'un tedavisi sürüyor. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.