pendik escort bayan
ak

Boyner Grup'a 170 Milyon Dolar Sendikasyon Kredisi

24.10.2016 - 14:38, Güncelleme: 24.10.2016 - 14:38
 

Boyner Grup'a 170 Milyon Dolar Sendikasyon Kredisi

Boyner Grup, Türkiye ve yurt dışından bankaların katılımıyla 170 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi sağladı- Sendikasyonun 55 milyon dolarlık kısmını Türkiye’den bankalar üstlenirken, 115 milyon dolarlık bölümü yurt dışı bankalar tarafından karşıl

İSTANBUL (AA) - Boyner Grup, Türkiye ve yurt dışından bankaların katılımıyla 170 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi sağladı.Boyner Grup'tan yapılan açıklamaya göre, 6 ülkeden 9 bankanın katıldığı sendikasyonun 55 milyon dolarlık kısmını Türkiye’den bankalar üstlenirken, 115 milyon dolarlık bölümü yurt dışı bankalar tarafından karşılandı.Boyner Grup Finans Direktörü (CFO) Türkay Tatar, konuya ilişkin değerlendirmesinde, son 4 ayda sonuçlandırdıkları iki sendikasyon kredisiyle toplam 260 milyon dolarlık uzun vadeli kaynak yarattıklarını ifade etti.Büyük bölümü yabancı bankaların katılımıyla gerçekleşen bu sendikasyonları, piyasaların dalgalı olduğu bu dönemde sadece Boyner Grup için değil Türkiye ekonomisi ve perakende sektörü açısından da son derece olumlu bulduklarını ve yabancı yatırımcıların artmaya başlayan güveninin bir göstergesi olarak gördüklerini belirten Tatar, "Sağladığımız uzun vadeli kaynaklarla finansal yapımızı güçlendirerek perakende operasyonlarımızı desteklemeye, yatırımlarımıza ve Boyner Grup’u büyütmeye devam edeceğiz." dedi.Boyner Grup bağlı ortaklıkları Beymen ve Aymarka Mağazacılığın birlikte borçlanıcı olduğu işlemin nihai vadesi 5 yıl, ortalama vadesi ise 3 yıl olarak gerçekleşti. Sağlanan kaynak Boyner Grup’un büyümesi için gerekli işletme sermayesi ve yeni yatırımların finansmanında kullanılacak.
Boyner Grup, Türkiye ve yurt dışından bankaların katılımıyla 170 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi sağladı- Sendikasyonun 55 milyon dolarlık kısmını Türkiye’den bankalar üstlenirken, 115 milyon dolarlık bölümü yurt dışı bankalar tarafından karşıl

İSTANBUL (AA) - Boyner Grup, Türkiye ve yurt dışından bankaların katılımıyla 170 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi sağladı.

Boyner Grup'tan yapılan açıklamaya göre, 6 ülkeden 9 bankanın katıldığı sendikasyonun 55 milyon dolarlık kısmını Türkiye’den bankalar üstlenirken, 115 milyon dolarlık bölümü yurt dışı bankalar tarafından karşılandı.

Boyner Grup Finans Direktörü (CFO) Türkay Tatar, konuya ilişkin değerlendirmesinde, son 4 ayda sonuçlandırdıkları iki sendikasyon kredisiyle toplam 260 milyon dolarlık uzun vadeli kaynak yarattıklarını ifade etti.

Büyük bölümü yabancı bankaların katılımıyla gerçekleşen bu sendikasyonları, piyasaların dalgalı olduğu bu dönemde sadece Boyner Grup için değil Türkiye ekonomisi ve perakende sektörü açısından da son derece olumlu bulduklarını ve yabancı yatırımcıların artmaya başlayan güveninin bir göstergesi olarak gördüklerini belirten Tatar, "Sağladığımız uzun vadeli kaynaklarla finansal yapımızı güçlendirerek perakende operasyonlarımızı desteklemeye, yatırımlarımıza ve Boyner Grup’u büyütmeye devam edeceğiz." dedi.

Boyner Grup bağlı ortaklıkları Beymen ve Aymarka Mağazacılığın birlikte borçlanıcı olduğu işlemin nihai vadesi 5 yıl, ortalama vadesi ise 3 yıl olarak gerçekleşti. Sağlanan kaynak Boyner Grup’un büyümesi için gerekli işletme sermayesi ve yeni yatırımların finansmanında kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.