pendik escort bayan
ak

Boşnak Heyetinin Başkan Çelik'i Ziyareti

29.07.2017 - 14:13, Güncelleme: 29.07.2017 - 14:13
 

Boşnak Heyetinin Başkan Çelik'i Ziyareti

KAYSERİ (AA) - Bosna Hersek'in Mostar şehrinden Kayseri'ye gelen Boşnak heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Bosna Hersek'in Mostar şehrinden Kayseri'ye gelen Boşnak heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mostar'da dini eğitim alan üniversite ve lise öğrencilerinden başarılı olanlar, Türkiye gezisi ile ödüllendirildi. Türkiye programı kapsamında Kayseri'ye gelen Mostar heyeti, Başkan Çelik'i ziyaret etti.Heyette yer alan Mostar Başimamı Sülyo Çikotic, Türkiye'yi anavatan olarak gördüklerini söyledi.Mostar heyetini Kayseri’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Çelik de şunları kaydetti:''Osmanlı, yüzyıllar boyu farklı milletleri farklı dinlerde olsa bile bir arada toplamış. Her türlü görüşe saygı duymuş ve ortak değerler üzerinde bir imparatorluk kurmuş. Adaleti, hürriyeti tesis etmiş ve güvenliği sağlamış. Batı, içimizdeki bu birlikteliği gördüğü için bizi parçalamak amacıyla kendi içimizde mezhep ve ırk ayrımıyla bölmeye çalışıyor. Kendileriyse Osmanlı modelini alarak Avrupa Birliği adıyla uyguluyor. Biz ne zaman ki Osmanlı dönemindeki birlik beraberliğe erişiriz, o zaman Türk İslam coğrafyasının kurtuluşuna vesile oluruz."Ziyaret, karşılıklı hediyelerin takdim edilmesi ile son buldu.
KAYSERİ (AA) - Bosna Hersek'in Mostar şehrinden Kayseri'ye gelen Boşnak heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Bosna Hersek'in Mostar şehrinden Kayseri'ye gelen Boşnak heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mostar'da dini eğitim alan üniversite ve lise öğrencilerinden başarılı olanlar, Türkiye gezisi ile ödüllendirildi.

Türkiye programı kapsamında Kayseri'ye gelen Mostar heyeti, Başkan Çelik'i ziyaret etti.

Heyette yer alan Mostar Başimamı Sülyo Çikotic, Türkiye'yi anavatan olarak gördüklerini söyledi.

Mostar heyetini Kayseri’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Çelik de şunları kaydetti:

''Osmanlı, yüzyıllar boyu farklı milletleri farklı dinlerde olsa bile bir arada toplamış. Her türlü görüşe saygı duymuş ve ortak değerler üzerinde bir imparatorluk kurmuş. Adaleti, hürriyeti tesis etmiş ve güvenliği sağlamış.

Batı, içimizdeki bu birlikteliği gördüğü için bizi parçalamak amacıyla kendi içimizde mezhep ve ırk ayrımıyla bölmeye çalışıyor. Kendileriyse Osmanlı modelini alarak Avrupa Birliği adıyla uyguluyor. Biz ne zaman ki Osmanlı dönemindeki birlik beraberliğe erişiriz, o zaman Türk İslam coğrafyasının kurtuluşuna vesile oluruz."

Ziyaret, karşılıklı hediyelerin takdim edilmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.