pendik escort bayan
ak

Borusan Oto'dan Kktc'ye Yatırım

Spor 26.05.2017 - 16:43, Güncelleme: 26.05.2017 - 16:43
 

Borusan Oto'dan Kktc'ye Yatırım

Şirket, 2,5 milyon TL'lik yatırımla KKTC'de showroom açtı

İSTANBUL (AA) - Borusan Oto, KKTC'de 2,5 milyon liralık yatırımla showroom açtı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Borusan Oto, ARCH Concept olarak adlandırılan Jaguar Land Rover showroom ve servis konseptini, Türkiye'den sonra KKTC'ye de taşıdı. Ocak ayında inşaatına başlanan Jaguar Land Rover showroomu, 2,5 milyon TL yatırımla 4 aylık bir sürede tamamlandı.Showroomun açılışında konuşan Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, yıllardır KKTC premium SUV segmentinin lideri olduklarını belirterek, Kıbrıs'ın potansiyeline inandıklarını kaydetti.Geçen yıl ilk defa 100 adet satış barajını aştıklarını bildiren Sakarya, şu değerlendirmelerde bulundu:"KKTC halkının markalarımıza gösterdiği ilgiye karşılık Jaguar Land Rover'ın tüm dünyada geçiş yaptığı, yeni ARCH konseptini burada da hayata geçirdik. ARCH Concept showroom içeri girildiği andan itibaren gerçek lüksün hissedileceği bir tesis. Özel lounge alanı, araç teslim alanı, aksesuar ve butik standlarıyla KKTC'nin en prestijli tesisini açmış olduk.Borusan Oto olarak Kıbrıs'ta sadece Nisan ayında, ilk 3 ayda sattığımız Jaguar ve Land Rover adedi kadar satış gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yıl ilk defa KKTC'de 100 adedin üzerinde satış yapmıştık, bu yıl yeni Discovery ve 2 litre Range Rover Sport modelimizin de katkısıyla 130 adetlik satış hedefliyoruz."
Şirket, 2,5 milyon TL'lik yatırımla KKTC'de showroom açtı

İSTANBUL (AA) - Borusan Oto, KKTC'de 2,5 milyon liralık yatırımla showroom açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Borusan Oto, ARCH Concept olarak adlandırılan Jaguar Land Rover showroom ve servis konseptini, Türkiye'den sonra KKTC'ye de taşıdı.

Ocak ayında inşaatına başlanan Jaguar Land Rover showroomu, 2,5 milyon TL yatırımla 4 aylık bir sürede tamamlandı.

Showroomun açılışında konuşan Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, yıllardır KKTC premium SUV segmentinin lideri olduklarını belirterek, Kıbrıs'ın potansiyeline inandıklarını kaydetti.

Geçen yıl ilk defa 100 adet satış barajını aştıklarını bildiren Sakarya, şu değerlendirmelerde bulundu:

"KKTC halkının markalarımıza gösterdiği ilgiye karşılık Jaguar Land Rover'ın tüm dünyada geçiş yaptığı, yeni ARCH konseptini burada da hayata geçirdik. ARCH Concept showroom içeri girildiği andan itibaren gerçek lüksün hissedileceği bir tesis. Özel lounge alanı, araç teslim alanı, aksesuar ve butik standlarıyla KKTC'nin en prestijli tesisini açmış olduk.

Borusan Oto olarak Kıbrıs'ta sadece Nisan ayında, ilk 3 ayda sattığımız Jaguar ve Land Rover adedi kadar satış gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yıl ilk defa KKTC'de 100 adedin üzerinde satış yapmıştık, bu yıl yeni Discovery ve 2 litre Range Rover Sport modelimizin de katkısıyla 130 adetlik satış hedefliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.