pendik escort bayan
ak

Bor'da "Huzur Güven" Uygulaması Yapıldı

22.10.2018 - 17:53, Güncelleme: 22.10.2018 - 17:53
 

Bor'da "Huzur Güven" Uygulaması Yapıldı

NİĞDE (AA) - Bor ilçesinde, Niğde Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince "Niğde Huzur Güven Uygulaması 2" gerçekleştirildi.Polis...

NİĞDE (AA) - Bor ilçesinde, Niğde Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince "Niğde Huzur Güven Uygulaması 2" gerçekleştirildi.Polis ve jandarma ekiplerince Bor ilçesinde ortaklaşa düzenlenen "Niğde Huzur Güven Uygulaması 2" ile ilçede faaliyet gösteren eğlence mekanlarında kontroller yapıldı. Denetimlerde çalışma izin belgesi bulunmayan yabancı uyruklu 7 kadın ile konsomatris olarak çalışan 2 kişi tespit edildi. Yapılan aramalarda da ruhsatsız av tüfeği, tabanca, şarjör, 7 tabanca mermisi, 7 av tüfeği kartuşu ele geçirildi. İşletmeler hakkında, izinsiz yabancı uyruklu şahıs çalıştırma ve kapalı mekanda sigara içilmesine izin verilmesi dolayısıyla işlem yapıldı, kaçak çalışan yabancı uyruklu kadınlar da İl Göç İdaresine teslim edildi.
NİĞDE (AA) - Bor ilçesinde, Niğde Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince "Niğde Huzur Güven Uygulaması 2" gerçekleştirildi.Polis...

NİĞDE (AA) - Bor ilçesinde, Niğde Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince "Niğde Huzur Güven Uygulaması 2" gerçekleştirildi.

Polis ve jandarma ekiplerince Bor ilçesinde ortaklaşa düzenlenen "Niğde Huzur Güven Uygulaması 2" ile ilçede faaliyet gösteren eğlence mekanlarında kontroller yapıldı.

Denetimlerde çalışma izin belgesi bulunmayan yabancı uyruklu 7 kadın ile konsomatris olarak çalışan 2 kişi tespit edildi.

Yapılan aramalarda da ruhsatsız av tüfeği, tabanca, şarjör, 7 tabanca mermisi, 7 av tüfeği kartuşu ele geçirildi.

İşletmeler hakkında, izinsiz yabancı uyruklu şahıs çalıştırma ve kapalı mekanda sigara içilmesine izin verilmesi dolayısıyla işlem yapıldı, kaçak çalışan yabancı uyruklu kadınlar da İl Göç İdaresine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.