pendik escort bayan
ak

Booking.com'dan Açıklama

Spor 26.05.2017 - 16:33, Güncelleme: 26.05.2017 - 16:33
 

Booking.com'dan Açıklama

"Mahkemenin ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına yönelik yaptığımız itirazın reddine karar vermesi tarafımızda hayal kırıklığı yaratmıştır"- "Gerekçeli kararın her bir tarafa tebliğini takiben 2 haftalık yasal süre içinde karara itiraz edeceğimizi bil

İSTANBUL (AA) - Booking.com'dan yapılan açıklamada, Türkiye'deki faaliyetlerini tedbiren durdurma kararına yaptığı itirazın reddedilmesinin hayal kırıklığı yarattığı, gerekçeli kararın tebliğini takiben 2 haftalık yasal süre içinde karara itiraz edileceği bildirildi.Şirketten, İstanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesinin Booking.com'un Türkiye'deki faaliyetlerini tedbiren durdurma kararına yapılan itirazı reddetmesine ilişkin açıklama yapıldı.Mahkemenin ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına yönelik yaptıkları itirazın reddine karar vermesinin hayal kırıklığı yarattığı belirtilen açıklamada, gerekçeli kararın her bir tarafa tebliğini takiben 2 haftalık yasal süre içinde karara itiraz edileceği aktarıldı."Türkiye yasalarına ve hukukuna her zaman bağlı kalacağımızı bu vesileyle yinelemek isteriz." denilen açıklamada, itirazın değerlendirileceği süre içerisinde Türkiye'den Türkiye içerisine yapılan işlemlere erişimin mümkün olmayacağı vurgulandı.Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Ancak Türkiye'den yurt dışına ve yurt dışından Türkiye'ye yapılacak rezervasyon hizmetlerimiz kesintisiz devam edecektir. Hizmetlerimizin, Türk turizmine katkıda bulunmak adına bizimle işbirliği yapan 13 binden fazla otel için hatırı sayılır bir konaklama potansiyeli ve katma değer yarattığına inanıyoruz. Birçok otel, ihtiyati tedbir kararının yol açtığı hizmet kesintisinden telafisi çok zor olan ölçekte zarar gördüğünü beyan etmiş ve davaya müdahil olmuştur. Dolayısıyla dava ile ilgili haklılığımıza dair inancımız devam etmektedir."
"Mahkemenin ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına yönelik yaptığımız itirazın reddine karar vermesi tarafımızda hayal kırıklığı yaratmıştır"- "Gerekçeli kararın her bir tarafa tebliğini takiben 2 haftalık yasal süre içinde karara itiraz edeceğimizi bil

İSTANBUL (AA) - Booking.com'dan yapılan açıklamada, Türkiye'deki faaliyetlerini tedbiren durdurma kararına yaptığı itirazın reddedilmesinin hayal kırıklığı yarattığı, gerekçeli kararın tebliğini takiben 2 haftalık yasal süre içinde karara itiraz edileceği bildirildi.

Şirketten, İstanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesinin Booking.com'un Türkiye'deki faaliyetlerini tedbiren durdurma kararına yapılan itirazı reddetmesine ilişkin açıklama yapıldı.

Mahkemenin ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına yönelik yaptıkları itirazın reddine karar vermesinin hayal kırıklığı yarattığı belirtilen açıklamada, gerekçeli kararın her bir tarafa tebliğini takiben 2 haftalık yasal süre içinde karara itiraz edileceği aktarıldı.

"Türkiye yasalarına ve hukukuna her zaman bağlı kalacağımızı bu vesileyle yinelemek isteriz." denilen açıklamada, itirazın değerlendirileceği süre içerisinde Türkiye'den Türkiye içerisine yapılan işlemlere erişimin mümkün olmayacağı vurgulandı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ancak Türkiye'den yurt dışına ve yurt dışından Türkiye'ye yapılacak rezervasyon hizmetlerimiz kesintisiz devam edecektir. Hizmetlerimizin, Türk turizmine katkıda bulunmak adına bizimle işbirliği yapan 13 binden fazla otel için hatırı sayılır bir konaklama potansiyeli ve katma değer yarattığına inanıyoruz. Birçok otel, ihtiyati tedbir kararının yol açtığı hizmet kesintisinden telafisi çok zor olan ölçekte zarar gördüğünü beyan etmiş ve davaya müdahil olmuştur. Dolayısıyla dava ile ilgili haklılığımıza dair inancımız devam etmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.