pendik escort bayan
ak

Boğazlıyan'da Yağmur Duası

24.05.2017 - 15:53, Güncelleme: 24.05.2017 - 15:53
 

Boğazlıyan'da Yağmur Duası

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesine bağlı Ovakent beldesinde çiftçiler, yağmur ve şükür duası yaptı. Ovakent beldesinde yaşayan çiftçiler ve belde...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesine bağlı Ovakent beldesinde çiftçiler, yağmur ve şükür duası yaptı. Ovakent beldesinde yaşayan çiftçiler ve belde halkı yağmur şükür duası için belde meydanında bir araya geldi.Yağmur duasını Boğazlıyan Müftülüğünde görevli vaiz Bahadır Opuz yaptı. Kılınan namaz ve yapılan duanın ardından kesilen 8 küçükbaş, 1 büyükbaş kurbanın etiyle hazırlanan yemekler katılımcılara ikram edildi. Ovakent Belediye Başkanı Menderes Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, beldenin önemli gelir kaynakları arasında tarım ve hayvancılık olduğunu söyledi.Bol ve bereketli bir yıl geçirmek için hem yağmur, hem de şükür duasına çıktıklarını ifade eden Öztürk, "Belde halkının desteği ile yağmur duasında bulunduk. Yüce Rabbim yapmış olduğumuz duaları kabul buyursun." dedi. Öztürk, "Cenab-ı Allah inşallah dualarımızı kabul eder. Bizlere hayırlı bereketler verir ve hayırlı mahsuller almamıza vesile olur." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesine bağlı Ovakent beldesinde çiftçiler, yağmur ve şükür duası yaptı. Ovakent beldesinde yaşayan çiftçiler ve belde...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesine bağlı Ovakent beldesinde çiftçiler, yağmur ve şükür duası yaptı.

Ovakent beldesinde yaşayan çiftçiler ve belde halkı yağmur şükür duası için belde meydanında bir araya geldi.

Yağmur duasını Boğazlıyan Müftülüğünde görevli vaiz Bahadır Opuz yaptı. Kılınan namaz ve yapılan duanın ardından kesilen 8 küçükbaş, 1 büyükbaş kurbanın etiyle hazırlanan yemekler katılımcılara ikram edildi.

Ovakent Belediye Başkanı Menderes Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, beldenin önemli gelir kaynakları arasında tarım ve hayvancılık olduğunu söyledi.

Bol ve bereketli bir yıl geçirmek için hem yağmur, hem de şükür duasına çıktıklarını ifade eden Öztürk, "Belde halkının desteği ile yağmur duasında bulunduk. Yüce Rabbim yapmış olduğumuz duaları kabul buyursun." dedi.

Öztürk, "Cenab-ı Allah inşallah dualarımızı kabul eder. Bizlere hayırlı bereketler verir ve hayırlı mahsuller almamıza vesile olur." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.