pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Boğazlıyan'da "15 Temmuz Şehitler Hatıra Ormanı" Oluşturuldu

30.03.2017 - 17:48, Güncelleme: 30.03.2017 - 17:48
 

Boğazlıyan'da "15 Temmuz Şehitler Hatıra Ormanı" Oluşturuldu

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Kaymakamlığınca "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturuldu. Boğazlıyan Şeker Fabrikası yakınında oluşturulan...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Kaymakamlığınca "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturuldu. Boğazlıyan Şeker Fabrikası yakınında oluşturulan hatıra ormanına, 2 bin fidan dikildi. Fidan dikme programına Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz ile daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan Kaymakam Sinanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde demokrasi mücadelesi vererek hayatların kaybeden şehitler için "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturduklarını söyledi. Sinanoğlu, "15 Temmuz'da ülkemizi ve milletimizi canları pahasına koruyan şehitlerimizi her zaman minnet ve şükranla anacağız. Devlet ve millet olarak, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olacağız. Bu anlamlı etkinlik vesilesiyle ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de aileleriyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyoruz." dedi. Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz de 15 Temmuz şehitleri anısına hatıra ormanı oluşturulduğunu ifade ederek, "Bugün burada 2 bin fidanı toprakla buluşturuyoruz. Böylesine güzel bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyorum." diye konuştu. Daha sonra Kaymakam Sinanoğlu ve katılımcılar, 7 hektarlık hatıra ormanında, akasya, çam, sedir, ıhlamur, ladin ve karaçamdan oluşan fidanları toprakla buluşturdu.
YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Kaymakamlığınca "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturuldu. Boğazlıyan Şeker Fabrikası yakınında oluşturulan...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Kaymakamlığınca "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturuldu.

Boğazlıyan Şeker Fabrikası yakınında oluşturulan hatıra ormanına, 2 bin fidan dikildi.

Fidan dikme programına Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz ile daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Sinanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde demokrasi mücadelesi vererek hayatların kaybeden şehitler için "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturduklarını söyledi.

Sinanoğlu, "15 Temmuz'da ülkemizi ve milletimizi canları pahasına koruyan şehitlerimizi her zaman minnet ve şükranla anacağız. Devlet ve millet olarak, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olacağız. Bu anlamlı etkinlik vesilesiyle ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de aileleriyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyoruz." dedi.

Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz de 15 Temmuz şehitleri anısına hatıra ormanı oluşturulduğunu ifade ederek, "Bugün burada 2 bin fidanı toprakla buluşturuyoruz. Böylesine güzel bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyorum." diye konuştu.

Daha sonra Kaymakam Sinanoğlu ve katılımcılar, 7 hektarlık hatıra ormanında, akasya, çam, sedir, ıhlamur, ladin ve karaçamdan oluşan fidanları toprakla buluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.