pendik escort bayan
ak

Bizim Toptan 2019’da Bir Milyonuncu Müşteriye Rekor Sürede Ulaştı

28.06.2019 - 10:13, Güncelleme: 28.06.2019 - 10:13
 

Bizim Toptan 2019’da Bir Milyonuncu Müşteriye Rekor Sürede Ulaştı

Bizim Toptan Satış Mağazaları, 2018’de temmuz ayında ulaştığı bir milyonuncu müşteriye, 2019’da mayıs ayında ulaştı- Bizim Toptan’ın 1 milyonuncu müşterisi Mersin mağazasından alışveriş yapan Talat Kaya'ya hediye çeki takdim edildi

İSTANBUL (AA) - Bizim Toptan Satış Mağazaları (BIZIM), 2018’in temmuz ayında ulaştığı bir milyonuncu müşteriye, 2019’un mayıs ayında ulaşarak rekora imza attı. Bizim Toptan açıklamasına göre, Türkiye organize toptan ticaret sektörünün, 69 ildeki 174 mağazasıyla en yaygın markası Bizim Toptan, 2019 yılında da başarılı performansını devam ettiriyor. Bizim Toptan, bu yıl da büyük bir satış ivmesi yakalayarak, 2018'de temmuz ayında ulaştığı 1 milyonuncu müşterisine Mayıs 2019’da ulaşarak rekora imza attı.Bizim Toptan’ın 1 milyonuncu müşterisi Mersin mağazasından alışveriş yapan Talat Kaya oldu.Talat Kaya bin lira değerindeki hediye çekini Mersin Şubesi'nde Adana Bölge Müdürü Abdullah Elbuğa ve Mersin Mağaza Yöneticisi Yusuf Zeytun'dan aldı.Talat Kaya, müşterilerine verdiği önem, kaliteli ve güler yüzlü hizmeti için Bizim Toptan’a teşekkür ederek, şunları kaydetti:"Kaliteli birçok ürünü uygun fiyatlara bulabildiğimiz, haftanın yedi günü açık olan, alışverişimizi rahatça yapabildiğimiz, esnaf olarak faydalandığım indirim ve kampanyaları, güler yüzlü çalışanları ile sürekli Bizim Toptan’tan alışveriş yapıyorum. Ödül için çok teşekkür ediyorum."
Bizim Toptan Satış Mağazaları, 2018’de temmuz ayında ulaştığı bir milyonuncu müşteriye, 2019’da mayıs ayında ulaştı- Bizim Toptan’ın 1 milyonuncu müşterisi Mersin mağazasından alışveriş yapan Talat Kaya'ya hediye çeki takdim edildi

İSTANBUL (AA) - Bizim Toptan Satış Mağazaları (BIZIM), 2018’in temmuz ayında ulaştığı bir milyonuncu müşteriye, 2019’un mayıs ayında ulaşarak rekora imza attı.

Bizim Toptan açıklamasına göre, Türkiye organize toptan ticaret sektörünün, 69 ildeki 174 mağazasıyla en yaygın markası Bizim Toptan, 2019 yılında da başarılı performansını devam ettiriyor. Bizim Toptan, bu yıl da büyük bir satış ivmesi yakalayarak, 2018'de temmuz ayında ulaştığı 1 milyonuncu müşterisine Mayıs 2019’da ulaşarak rekora imza attı.

Bizim Toptan’ın 1 milyonuncu müşterisi Mersin mağazasından alışveriş yapan Talat Kaya oldu.

Talat Kaya bin lira değerindeki hediye çekini Mersin Şubesi'nde Adana Bölge Müdürü Abdullah Elbuğa ve Mersin Mağaza Yöneticisi Yusuf Zeytun'dan aldı.

Talat Kaya, müşterilerine verdiği önem, kaliteli ve güler yüzlü hizmeti için Bizim Toptan’a teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Kaliteli birçok ürünü uygun fiyatlara bulabildiğimiz, haftanın yedi günü açık olan, alışverişimizi rahatça yapabildiğimiz, esnaf olarak faydalandığım indirim ve kampanyaları, güler yüzlü çalışanları ile sürekli Bizim Toptan’tan alışveriş yapıyorum. Ödül için çok teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.