• BIST 1.393

Biz Danış ve Türkbirlik Derneği Basın Açıklaması

Abdülkadir ERKAHRAMAN

Bugün Biz Danış Merkezimizde bizleri ve TÜRKBİRLİK Derneğimizi ,,,
(TÜRDEF) Türkiye Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Mevlüt Kandemir ve heyeti özel ziyaretleriyle onure ettiler.
Akabinde,,,TÜRDEF Dış işler Genel Başkanı Sayın Abdülkadir  Erkahraman ve Afrika Bölge sorumlusu sayın Emre Ergin bey ve Mali Müşavir sayın Ali Çelebican beraberliğinde TÜRDEF ve TÜRKBİRLİK bir çatı altında Avrupa Başta olmak üzere 98 ülkede faliyat göstermenin çalışmaları konuşuldu.

Biz Danış Merkezimizde,,, Tüm Ülkeler Arası Dil Kültür Birliği Derneği (TÜRKBİRLİK) Kurucu Genel Başkanı Sayın Aydın Gavak,, Avrupa Genel Başkanı Sayın Nurhan Alagöz ve Genelsekreterimiz Sayın Ramazan Demirel ile her iki tarafın fikirleri ve görüşleri değerlendirildi. HEP BERABER güçlü bir çatı altında Avrupa ve Uluslararası 350 Milyon soydaşlarımıza bir ses olmayı önemli görev kabulümüz oldu.

TÜRDEF Genel Başkanı Sayın Mevlut Kandemir e ve heyetine bugün ki, değerli ve önemli ziyaretleri için Biz Danış ve TÜRKBİRLİK adına şükranlarımızı arz ediyoruz.
Hep BİRLİKTE inşallah güçlü bir Türkiye için,, ya ALLAH Biismillah.

Biz Danış Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gavak780065b5-7f7c-48b0-807b-dc739a383d03.jpeg

• Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Dikkat! Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
ÖZEL İÇERİK
    ÜYE İŞLEMLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Sivas Bülteni | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 05051524578 ( Menderes APAYDIN )