pendik escort bayan
ak

Bitlis'teki Terör Saldırısı

22.03.2018 - 18:03, Güncelleme: 22.03.2018 - 18:03
 

Bitlis'teki Terör Saldırısı

PKK'lı teröristlerce araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Çakar'ın şehadet haberi ailesine verildi

KONYA (AA) - Bitlis'te PKK'lı teröristlerce araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Çakar'ın (36) Konya'daki ailesine şehadet haberi ulaştı.Şehidin, merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'ndeki babaevine giden yetkililer, acı haberi baba Abdullah ve anne Emine Çakar'a iletti.Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı.Evli ve iki kız babası Çakar'ın, iki kardeşinin de asker olduğu öğrenildi.
PKK'lı teröristlerce araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Çakar'ın şehadet haberi ailesine verildi

KONYA (AA) - Bitlis'te PKK'lı teröristlerce araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Çakar'ın (36) Konya'daki ailesine şehadet haberi ulaştı.

Şehidin, merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'ndeki babaevine giden yetkililer, acı haberi baba Abdullah ve anne Emine Çakar'a iletti.

Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı.

Evli ve iki kız babası Çakar'ın, iki kardeşinin de asker olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.