pendik escort bayan
ak

Bitlis Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

13.12.2016 - 17:43, Güncelleme: 13.12.2016 - 17:43
 

Bitlis Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Bitlis, Tatvan ve Kayseri'de düzenlenen operasyonda, "sorumlu düzeyde faaliyet yürüttükleri" tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı

BİTLİS (AA) - Bitlis merkezli Tatvan ilçesi ile Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, "sorumlu düzeyde faaliyet yürüttükleri" tespit edilen 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Kapsamlı ve duyarlı çalışmalar sonucunda bugün Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 'Silahlı terör örgütü üyesi olmak' suçlamasıyla 3 şahsa yönelik Bitlis merkezli Tatvan ilçesi ve Kayseri'de eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir. Operasyonda FETÖ/PDY silahlı terör örgütü Bitlis il yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet yürüttükleri tespit edilen H.B, H.A ve E.İ isimli şahıslar gözaltına alınmış ve haklarında adli tahkikat başlatılmıştır."Açıklamada, terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelenin, halkın desteğini alan güvenlik güçlerince kararlıkla sürdürüleceği kaydedildi.
Bitlis, Tatvan ve Kayseri'de düzenlenen operasyonda, "sorumlu düzeyde faaliyet yürüttükleri" tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı

BİTLİS (AA) - Bitlis merkezli Tatvan ilçesi ile Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, "sorumlu düzeyde faaliyet yürüttükleri" tespit edilen 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kapsamlı ve duyarlı çalışmalar sonucunda bugün Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 'Silahlı terör örgütü üyesi olmak' suçlamasıyla 3 şahsa yönelik Bitlis merkezli Tatvan ilçesi ve Kayseri'de eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir. Operasyonda FETÖ/PDY silahlı terör örgütü Bitlis il yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet yürüttükleri tespit edilen H.B, H.A ve E.İ isimli şahıslar gözaltına alınmış ve haklarında adli tahkikat başlatılmıştır."

Açıklamada, terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelenin, halkın desteğini alan güvenlik güçlerince kararlıkla sürdürüleceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.