pendik escort bayan
ak

"Bitirim Zeki"nin İsmi Meydana Verildi

15.12.2017 - 14:08, Güncelleme: 15.12.2017 - 14:08
 

"Bitirim Zeki"nin İsmi Meydana Verildi

SİVAS (AA) - Bir dönem Yeşilçam'ın tanınmış sanatçılarıyla kamera karşısına geçen 90 santimetre boyundaki "Bitirim Zeki" lakaplı Zeki Keskin'in...

SİVAS (AA) - Bir dönem Yeşilçam'ın tanınmış sanatçılarıyla kamera karşısına geçen 90 santimetre boyundaki "Bitirim Zeki" lakaplı Zeki Keskin'in adı, büfesinin karşısındaki meydana verildi.Yeşilçam'da "Fabrikanın Gülü", "Karayılan", "Kasımpaşalı Recep" ve "Ana Beni Eversene" gibi filmlerde Yılmaz Güney, Nuri Sesigüzel, Ahmet Mekin ve Muhterem Nur ile kamera karşısına geçen, doğuştan boyu kısa olan 69 yaşındaki Keskin, 51 yıl önce dönemin belediye başkanı tarafından kendisine verilen iki metrekarelik büfede yaşam savaşını sürdürüyor.İki metrekarelik büfesini yatak odası ve mutfak olarak da kullanan Keskin'in adı, Sivas Belediye Meclisi'nde alınan kararla yaşadığı büfenin karşısındaki meydana verildi."Bitirim Zeki"nin isminin verildiği meydanda tören düzenlendi. Belediye Başkanı Sami Aydın, törende yaptığı konuşmada, belediyeciliğin alt ve üst yapı gibi hizmetlerin yanında şehirle bütünleşen önemli şahsiyetleri de sahiplenmeyi de kapsadığını söyledi.Aydın, Keskin'in geçirdiği kaza sonucu engelli hale geldiğini aktararak, "Biz de Sivasımız ile simgeleşen kardeşimizi Sivas için bir zenginlik olarak görüyoruz. Kendisini onure etmek adına, isminin meydanda yaşatılması adına bu bölgedeki esnaflar bizden talepte bulundu. Biz de büfesinin karşısında bulunan meydana 'Birim Zeki' ismini vermeyi uygun gördük." diye konuştu.Keskin de, Aydın ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür etti.Konuşmaların ardından "Bitirim Zeki" yazan plaka meydanda belirlenen yere çakıldı.Öte yandan Keskin'e üzerinde kendi fotoğrafı bulunan rölyef hediye edildi.
SİVAS (AA) - Bir dönem Yeşilçam'ın tanınmış sanatçılarıyla kamera karşısına geçen 90 santimetre boyundaki "Bitirim Zeki" lakaplı Zeki Keskin'in...

SİVAS (AA) - Bir dönem Yeşilçam'ın tanınmış sanatçılarıyla kamera karşısına geçen 90 santimetre boyundaki "Bitirim Zeki" lakaplı Zeki Keskin'in adı, büfesinin karşısındaki meydana verildi.

Yeşilçam'da "Fabrikanın Gülü", "Karayılan", "Kasımpaşalı Recep" ve "Ana Beni Eversene" gibi filmlerde Yılmaz Güney, Nuri Sesigüzel, Ahmet Mekin ve Muhterem Nur ile kamera karşısına geçen, doğuştan boyu kısa olan 69 yaşındaki Keskin, 51 yıl önce dönemin belediye başkanı tarafından kendisine verilen iki metrekarelik büfede yaşam savaşını sürdürüyor.

İki metrekarelik büfesini yatak odası ve mutfak olarak da kullanan Keskin'in adı, Sivas Belediye Meclisi'nde alınan kararla yaşadığı büfenin karşısındaki meydana verildi.

"Bitirim Zeki"nin isminin verildiği meydanda tören düzenlendi. Belediye Başkanı Sami Aydın, törende yaptığı konuşmada, belediyeciliğin alt ve üst yapı gibi hizmetlerin yanında şehirle bütünleşen önemli şahsiyetleri de sahiplenmeyi de kapsadığını söyledi.

Aydın, Keskin'in geçirdiği kaza sonucu engelli hale geldiğini aktararak, "Biz de Sivasımız ile simgeleşen kardeşimizi Sivas için bir zenginlik olarak görüyoruz. Kendisini onure etmek adına, isminin meydanda yaşatılması adına bu bölgedeki esnaflar bizden talepte bulundu. Biz de büfesinin karşısında bulunan meydana 'Birim Zeki' ismini vermeyi uygun gördük." diye konuştu.

Keskin de, Aydın ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından "Bitirim Zeki" yazan plaka meydanda belirlenen yere çakıldı.

Öte yandan Keskin'e üzerinde kendi fotoğrafı bulunan rölyef hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.