pendik escort bayan
ak

Bisiklet: Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları

16.08.2017 - 10:43, Güncelleme: 16.08.2017 - 10:43
 

Bisiklet: Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları

- Kayseri'de düzenlenen şampiyona, 2. etap yarışlarıyla devam ediyor

KAYSERİ (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Kayseri'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları'nın 2. etabı başladı.Şampiyonanın ikinci gününde 6 kategoride 283 sporcu, Kayseri-Sivas kara yolunda oluşturulan 60, 74, 92 ve 102 kilometrelik parkurda pedal çevirdi.Melikgazi ilçesi Gesi kavşağından start alan sporcular, genç erkeklerde 102 kilometrelik, yıldız erkekler A kategorisinde 92 kilometrelik, yıldız erkekler B kategorisinde 74 kilometrelik, kadınlar, genç kızlar ve yıldız kızlar kategorilerinde ise 60 kilometrelik parkuru tamamlamak için mücadele ediyor.Dün, 6 kategoride zamana karşı yapılan yarışlarla başlayan Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları, bugünkü mücadelelerin ardından sona erecek. Gün sonunda dereceye giren sporcular için madalya ve kupa töreni düzenlenecek.
- Kayseri'de düzenlenen şampiyona, 2. etap yarışlarıyla devam ediyor


KAYSERİ (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Kayseri'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları'nın 2. etabı başladı.

Şampiyonanın ikinci gününde 6 kategoride 283 sporcu, Kayseri-Sivas kara yolunda oluşturulan 60, 74, 92 ve 102 kilometrelik parkurda pedal çevirdi.

Melikgazi ilçesi Gesi kavşağından start alan sporcular, genç erkeklerde 102 kilometrelik, yıldız erkekler A kategorisinde 92 kilometrelik, yıldız erkekler B kategorisinde 74 kilometrelik, kadınlar, genç kızlar ve yıldız kızlar kategorilerinde ise 60 kilometrelik parkuru tamamlamak için mücadele ediyor.

Dün, 6 kategoride zamana karşı yapılan yarışlarla başlayan Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları, bugünkü mücadelelerin ardından sona erecek. Gün sonunda dereceye giren sporcular için madalya ve kupa töreni düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.