pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bisiklet Milli Takımı Konya'da

20.06.2017 - 14:13, Güncelleme: 20.06.2017 - 14:13
 

Bisiklet Milli Takımı Konya'da

- Milli Takım Antrenörü Aytekin:- "Yıldızlar 2017 Summer EYOF Yol Şampiyonası'nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum"

KONYA (AA) - Yıldızlar Türkiye Bisiklet Milli Takımı sporcuları, Macaristan'da düzenlenecek "Yıldızlar 2017 Summer EYOF Yol Şampiyonası" için Konya'da kampa girdi.Milli Takım Antrenörü Ayhan Aytekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yıldızlar Türkiye Bisiklet Milli Takımı olarak 22-30 Temmuz tarihleri arasında Macaristan’ın Györ şehrinde gerçekleştirilecek Yıldızlar 2017 Summer EYOF Yol Şampiyonası'na hazırlık için Konya'da kampa girdiklerini söyledi.Aytekin, şampiyonaya Yıldızlar Erkek A kategorisinde katılacaklarını belirterek, kampa 6 sporcunun katıldığını kaydetti.Kampın 20 Temmuz'a kadar süreceğini ifada eden Aytekin, "Yaklaşık bir ay sürecek kamp programımızda, sporcularımızın performans ve mukavemetini arttırıcı antrenmanlar yapacağız. Yıldızlar 2017 Summer EYOF Yol Şampiyonası'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum." diye konuştu.Millilerin kampında Yıldız Erkek A kategorisinde, Hakkı Çeliker, Muhammet Ersin Akıl, Tahir Buğra Yiğit, Ali Altuntaş, Ramazan Sağlı ve Doğukan Abaza yer alıyor.
- Milli Takım Antrenörü Aytekin:- "Yıldızlar 2017 Summer EYOF Yol Şampiyonası'nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum"


KONYA (AA) - Yıldızlar Türkiye Bisiklet Milli Takımı sporcuları, Macaristan'da düzenlenecek "Yıldızlar 2017 Summer EYOF Yol Şampiyonası" için Konya'da kampa girdi.

Milli Takım Antrenörü Ayhan Aytekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yıldızlar Türkiye Bisiklet Milli Takımı olarak 22-30 Temmuz tarihleri arasında Macaristan’ın Györ şehrinde gerçekleştirilecek Yıldızlar 2017 Summer EYOF Yol Şampiyonası'na hazırlık için Konya'da kampa girdiklerini söyledi.

Aytekin, şampiyonaya Yıldızlar Erkek A kategorisinde katılacaklarını belirterek, kampa 6 sporcunun katıldığını kaydetti.

Kampın 20 Temmuz'a kadar süreceğini ifada eden Aytekin, "Yaklaşık bir ay sürecek kamp programımızda, sporcularımızın performans ve mukavemetini arttırıcı antrenmanlar yapacağız. Yıldızlar 2017 Summer EYOF Yol Şampiyonası'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Millilerin kampında Yıldız Erkek A kategorisinde, Hakkı Çeliker, Muhammet Ersin Akıl, Tahir Buğra Yiğit, Ali Altuntaş, Ramazan Sağlı ve Doğukan Abaza yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.