pendik escort bayan
ak

Birmot'tan Ekim Kampanyası

22.10.2016 - 11:08, Güncelleme: 22.10.2016 - 11:08
 

Birmot'tan Ekim Kampanyası

İSTANBUL (AA) - Otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv çatısı altında bulunan Birmot, ekim ayına özel Alfa Romeo'nun yenilenen...

İSTANBUL (AA) - Otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv çatısı altında bulunan Birmot, ekim ayına özel Alfa Romeo'nun yenilenen lüks kompakt modeli Giulietta sahibi olmak isteyenler için cazip ödeme koşulları sunuyor.Birmot'tan yapılan açıklamaya göre şirket, yeni kampanyası çerçevesinde fatura bedelinin yarısını Ekim 2016'da peşin, kalan yarısını da Ekim 2017'de ödeyerek satın alma imkanı sağlıyor. Şirket ayrıca, 50 bin liraya kadar 24 ay vade ve yüzde 0,99 faizli eşit ödemeli kredi imkanı da veriyor. Alfa Romeo Giulietta, 1,6 litrelik 120 HP, JTDM turbo dizel motorlu, manuel ve TCT otomatik şanzıman seçeneklerinin yanı sıra 1.4 litre 170 HP, benzinli ve TCT şanzımanlı versiyonuyla da satışa sunuluyor.
İSTANBUL (AA) - Otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv çatısı altında bulunan Birmot, ekim ayına özel Alfa Romeo'nun yenilenen...

İSTANBUL (AA) - Otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv çatısı altında bulunan Birmot, ekim ayına özel Alfa Romeo'nun yenilenen lüks kompakt modeli Giulietta sahibi olmak isteyenler için cazip ödeme koşulları sunuyor.

Birmot'tan yapılan açıklamaya göre şirket, yeni kampanyası çerçevesinde fatura bedelinin yarısını Ekim 2016'da peşin, kalan yarısını da Ekim 2017'de ödeyerek satın alma imkanı sağlıyor.

Şirket ayrıca, 50 bin liraya kadar 24 ay vade ve yüzde 0,99 faizli eşit ödemeli kredi imkanı da veriyor.

Alfa Romeo Giulietta, 1,6 litrelik 120 HP, JTDM turbo dizel motorlu, manuel ve TCT otomatik şanzıman seçeneklerinin yanı sıra 1.4 litre 170 HP, benzinli ve TCT şanzımanlı versiyonuyla da satışa sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.